Звезда от Премиър лийг аут от състава на Бразилия заради залози

Звезда от Премиър лийг аут от състава на Бразилия заради залози

Звезда от Премиър лийг аут от състава на Бразилия заради залози

Халфът на Уест Хем Лукас Пакета остана извън състава на Бразилия за световните квалификации следващия месец. Причина за това са обвинения за залози на футболни мачове, поради които в Англия е започнало разследване.

Временният селекционер на Бразилия Фернандо Диниш не е повикал трансферната цел на Манчестър Сити, за да може Пакета „да реши проблемите си, съобщават от Sky Sports.

Самият играч твърди, че не е залагал никога през живота си и меко казано е шокиран от случващото се, като изчаква развитие и повече ясното около случващото се. От клубния му тим Уест Хем към момента отказват коментар.

Полузащитникът има 9 гола в 42 мача за Бразилия.

Неймар, който преди дни премина в Ал Хилал в Саудитска Арабия, бе извикан от Диниш за мачовете с Перу на 4 септември и с Боливия четири дни по-късно. 31-годишната звезда не е играл за „селесао“ от Мондиал 2022 насам, след като през февруари получи контузия на глезена.

Диниш ще съчетава селекционерската работа с тази в клубния си тим Флуминензе, а бразилския футболен съюз се надява, че през 2024 на кормилото на кариоките ще застане италианската легенда Карло Анчелоти, понастоящем треньор на Реал (Мадрид).

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *