Общество

09 November 2014

Прегледана: 503 пъти

Около 2 милиона българи страдат от мозъчни заболявания. Затова ли ГЕРБ и РБ искат да орежат инвалидните пенсии, а някои да бъдат напълно премахнати?Половината българи са с депресия, тревожност и ментални проблеми, а всеки трети има мозъчно заболяване. Тревожните данни огласиха водещи специалисти, по време на първия Европейски мозъчен съвет, който се провежда у нас, съобщи TV7.
В последните години у нас са се увеличили и хората с депресия, тревожни състояния и други ментални проблеми. С такива са около 50% от българите, а около 30 на сто от тях са млади хора.

Това, което се опитват да направят в Белгия, ГЕРБ и РБ ще реализират безпроблемно в България.
В Брюксел 120 хиляди излязоха на протест.
В България новото коалиционно правителство даде заявка за строги рестрикции и обяви, че инвалидните пенсии ще бъдат орязани, като за начало, а някои премахнати напълно. "Богатите" българи спят. А "бедните" белгийци взривиха улиците.

България няма нужда от реформите на ГЕРБ и Реформаторския блок. Има нужда от работещи прокуратура, полиция и ДАНС.
ГЕРБ и РБ искат да "реанимират" държавата за сметка на населението.

Zadkulisite.comЦветан написа на 12/11/2014г. 21:08ч.
Новото правителство ГЕРБ и РБ, и цялото Парламентарно управление да си подадат оставката веднага, щом ще орязват пенсиите на болните хора. Пенсиите на болните хора са малки, трябва да се увеличат на 700 лева. По-добре е Министрите и Депутатите да орежат собствените си заплати.


Цветан написа на 12/11/2014г. 20:53ч.
Как да си възстановя непубликувания коментар?


Цветан написа на 12/11/2014г. 20:50ч.
Защо при правилно попълнени букви, пишете че е неправилно. Не желаете да се публикува коментара ми. Защото нападам Министрите и Депутатите.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню