Ринг свободен

05 November 2014

Прегледана: 1392 пъти

Пълният провал на Борисов ще се очертае още след 3 месеца и ще бъде пряк резултат от личната му некадърност. Ролята на ГЕРБ в политиката е като на ДПСПълният провал на Борисов ще се очертае още след 3 месеца и ще бъде пряк резултат от личната му некадърност, липсата на добре подготвени и прагматични кадри и голямата простотия и алчност на местните активисти на ГЕРБ.
Половинчати реформи, оправдани с отсъствие на голяма парламентарна подкрепа, замазване на проблеми, вечно мрънкане, рязане на лентички по градинки и чешмички - това е близкото бъдеще на най-бедната държава в ЕС, в която няма нито десница, нито левица, нито истински патриоти, та се налага последните да си ги създаваме чрез нарочни партии, които на всичко отгоре враждуват помежду си.

След това управление, много хора ще разберат, че са употребени. Ролята на ГЕРБ в политиката е като на ДПС. Те вечно искат да излизат чисти от батака и ако може другите да са им виновни.

Много правилно посочи един анализатор какво ще се случи - ГЕРБ са си запазили министерствата с реална власт, и в които са парите, където може да има някакви лентички да се режат. Оставили са на АБВ и РБ ямите - здравеопазване, социално министерство и образование и горещият напоследък картоф - външно министерство. Точно в тези ресори се очакват най-големите проблеми и какво мислите ще стане - те ще реват за пари и мерки - финансовият министър ще вика сори - това вече го знаем от предното правителство с Дянков. И накрая като не им издържат нервите, Борисов ще каже, извинявайте ама опитах, те не искат да си носят отговорността. Така че ПФ ще е само спечелила партия, ако не се насади при тях.

Валентин Георгиев

Колаж: Иво Ангелов


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню