Ринг свободен

28 September 2014

Прегледана: 1495 пъти

Kаквито и да са резултатите от изборите, голямата война на България тепърва започва. Разкарайте този идиот!Когато през пролетта на 2013 г. призовахме хората да "разкарат този идиот" те ни послушаха и го погнаха с камъни. Тогава обосновано посочихме, че такъв "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век и трябваше с нашия късмет да се случи точно в България с появата и възхода на пожарникаря Б.Борисов. Така си отиде най-криминалното и престъпно правителство в историята на България, оглавено от една проста треторазрядна мутра. Отиде си след камъните и кръвта на българите,доведено от него до просешка тояга.
Радостта, че сме се отървали от тази напаст, обаче се оказа преждевременна. Като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак изплуваха и искат да влязат в урните и след това отново да управляват.


Наглостта на този идиот, в класическия смисъл на думата (като игнорант, глупак и тиквеник), и на кретен (в неговата медицинска диагноза) се оказа обаче безкрайна. Той сам си дава оценките в проституиращи вестници и телекабеларки, въпреки че изпрати България в европейските гробища.

Епитетите на народа за него бяха следните: Боко, тиквата, тиквоний, тиквий, тиквоч, десният шланг, пожарникарчето, пазителят на задника на олигофрена от Мадрид, идиот, глупак, простак, наглец, лъжец на дребно, сикаджия, крадец на коли, Боце – мократа поръчка, наркотрафикантчето, амфетаминистът, бандюгата, мутрата, дебелогъзият шашав циркаджия, фашистчето, фюрерчето, Великият маркуч, Винету, клоунът, мегамалоумен, тъпата кратуна, мангалчето от Банкя, джандарчето, шменти-капели, Асфалт, паша, педофилът, некадърник, рапонът, галошът, Буда…

Закономерно вълната срещу тази тиква, олицетворение на управляваща мафия, излъчена от организираната престъпност, доведе до масовите протести и предсрочните избори.

Но същността беше по-дълбока. Тази поредна битка беше само следствие, но не и причината.

Преди всичко е въпросът, какво се случи преди 25 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристици, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния разлом, появил се пред България и Източна Европа, съдържащ се в две думи "либерален капитализъм", изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава.

Над България постепенно се спуска мъглата на новото средновековие и новото варварство. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност.

Въпросът, откъде се взе този боклук, още дълго време няма да намери отговор, но несъмнено той е специфика на така наречения "български преход". Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Някакъв малоумник тичаше насам-натам да реже лентички, въпреки че единственото нещо, което може да прави е да купува тоалетна хартия за WC-та на Министерския съвет.

В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

България е управлявана от клоуни и илюзионисти. Циркът стана национален спорт: когато икономиката е в руини, болниците и училищата – в мизерия, улиците – в убийства, полицията – в организирана престъпност, психопатите – в правителството.

И закономерно, профанизирането и лумпенизирането на обществото стигна своя апогей. Моделите на поведение са да бъдеш прост, мутроиден, с повече сланина от мозък.

Заради това и в предстоящите избори лозунгът отново е "Всички срещу тиквата". Но той не е достатъчен.

Непосредствената задача е да се изхвърлят тези политизтърсаци, които години водят към демонтаж социалната държава.

Резултатите от 42-месечното управление на тази шайка бяха плачевни. Борисов успя да натрупа 8 милиарда дълг и да остави над 1 милион безработни, от които 150 000 младежи.

С всички свои действия той задълбочаваше кризата, която се разгъна по целия спектър – икономически, финансов, политически и социален.

Борисов беше единственият "премиер" след 1990 г., който замрази пенсиите и заплатите.

При него лекарствата поскъпнаха с над 500 процента, а храните с 50 на сто.

Средният и малък бизнес беше унищожен. За пръв път в историята на България, доведени до пълно отчаяние и безизходица, хора се самозапалиха в пропорции по-големи от паленето на будистите в Южен Виетнам по време на войната с американците.

Не бяха построени нито нови училища, нито нови болници, нито нови заводи.

Не бяха развити никакви нови или стари отрасли в икономиката.


Не беше увеличено потреблението, което в България е с най-голям спад – абсолютен и пропорционален – във всички страни-членки на ЕС. Започнатите магистрали са нискокачествени и недовършени, парите към подизпълнителите са неизплатени. Държавата се превърна в най-големия длъжник, с което уби икономиката.

За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС –първи, по спад на трудова заетост –първи, изпреварвайки даже Испания, Гърция и Португалия, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование.

Бюджетът на БАН беше орязан, както и парите, на "Фонд научни изследвания".

Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления с безпрецедентната кадрова намеса в изпълнителната власт. ГЕРБ си избраха "президент" с груби изборни фалшификации.

В парламента бяха нарушени основни конституционни норми и водещата законодателна роля в държавата. Именно този парламент наложи вредни на гражданите и обслужващи олигархията лобистки закони.

В областта на вътрешната сигурност ударихме дъното. Едва ли има българин, който да не е бил обект на престъпление от различно естество. Така се стигна и до атентата в Бургас.

И в Европейския съюз Борисов стана олицетворение на тъпотия и безкрайно нахалство.

На Балканите също пълен провал. В Сърбия Борисов е персона нон грата. И с Румъния – също студ, да не говорим за Турция, Гърция и Македония – гаф, провал, блокиране на двустранните отношения и паника.

В енергетиката – тотален срив за България, отново за сметка на бъдещите поколения.

Медиите бяха превърнати в проститутки. Такъв сексуален слугинаж не е имало досега.

И този бандит и неговите аверчета отново искат властта.

Заради това казваме – каквито и да са резултатите от изборите голямата война на България тепърва започва.

Красимир Иванджийски
strogosekretno.com


Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню