Телевизионерски

15 August 2014

Прегледана: 1455 пъти

Бойко Борисов си призна, че той дърпа "конците" на служебното правителствоВ предаването "Денят започва" по БНТ лидерът на ГЕРБ се изказа, като един виден "експерт" по всичко, че не е нормално преди изборите областните управители да бъдат на БСП и ДПС, назначени от Орешарски, защото ТОЙ им нямал доверие.
Тук идва въпросът: Какво общо има доверието на Бойко Борисов към някого с назначаването на областни управители от Близнашки?

Явно има. Явно областните управители са назначени по волята на Бойко Борисов и не случайно са кадри на ГЕРБ. Като не вярвал на БСП и ДПС, въпреки оформилата се коалиция "Бостан", защо Близнашки не назначи за областни управители кадри на "България без цензура" или пък на Атака?! Въпросът е риторичен.

А отговорът е ясен и излиза директно от устата на

Бойко Борисов: "Правилно ли е областните управители да са от БСП и ДПС, назначени от Орешарски? А от най-голямата партия да няма нито областен управител, нито заместник-областен управител? Правилно ли е? НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ИЗБОРИТЕ АЗ ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ НА БСП И ДПС? За това правилното е сега, преди изборите, във всяка от областните управи да има по един представител от големите партии..."

Какво разбираме от думите на Борисов? Разбираме, че не кой друг да е, а ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИ на областните управители на БСП и ДПС и затова Близнашки ги е сменил. Което означава, че Близнашки ги е сменил, защото Бойко Борисов е пожелал така.

Освен това, пак според Бойко Борисов, е редно в областните управи да има поне по един представител на ГОЛЕМИТЕ партии, а след уволненията и назначенията на Близнашки има представители само на ГЕРБ. Това означава, че служебното правителство играе по свирката Борисов. И затова назначените областни управители са само и единствено кадри на ГЕРБ. Няма нито един кадър на друга политическа сила!

От думите на Борисов става ясно, че служебното правителство съставено от президента на ГЕРБ не е независимо и не взима самостоятелно решения, а се съобразява с желанията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. За какви честни и демократични избори говорят тогава Близнашки и Плевнелиев, когато изборите се организират от служебно правителство на ГЕРБ, което не е независимо и не е запазило партиен неутралитет?!


Другарю, господине, генерале, докторе Бойко Борисов, вече можете да отдъхнете. Няма да се налага повече да се оправдавате чие е служебното правителство, кой прави назначенията и че не е ваше, твое, на ГЕРБ...

Ето го и гостуването на Бойко Борисов в "Денят започва" по БНТ, където разкрива КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И КОЙ ПРАВИ НАЗНАЧЕНИЯТА: http://bnt.bg/part-of-show/bojko-borisov-nyama-da-nosya-otgovornost-bsp-dps-i-ataka

Признанието започва в 21:08 мин.

zadkulisite.comДемон написа на 20/08/2014г. 17:31ч.
Да ни е честита коалиция БОСТАН! Боко ще ни лъже, Доган ще ни оправя в бостана!!!


Гошо Момче Лошо написа на 15/08/2014г. 18:16ч.
http://freemacedonia.net/statia.php?sn=762&t=7&


Радо написа на 15/08/2014г. 17:31ч.
Тоя Бойко, пак овика орталъка! Няма ли край на тази мафия вече? До кога сме длъжни да търпим разни мутри и мафиоти да си правят каквото искат, докато хората умират прави по улиците?


Иво написа на 15/08/2014г. 17:16ч.
Близнашки подготвя почвата за връщането на Борисов.


Kойчо написа на 15/08/2014г. 17:04ч.
Аз се чудя защо още го траем този, ами не сме излезли да го изгоним с камъни отново. Май в средата на октомври пак ще го погнем.


рени написа на 15/08/2014г. 17:03ч.
То това се знае! А до вчера отричаше, глупакът!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню