Политика

04 August 2014

Прегледана: 957 пъти

Българският политически елит е като ловни кучета около трапезата на Борисов, които се борят за неговото доверие и подхвърлен къшей хляб от господаряПриятели и съмишленици, извинявам се, ако съм ви изненадал неприятно. Но някой трябваше да хвърли камък - не камък по РБ, а в блатото на българската политика.

Вече месец целият български политически елит си е назначил, без да пита избирателите, владетел. И му е отредил шефското място на трапезата. Никой не се бори за доверието на българите, никой не се бори дори за власт. Борим се за доверието на Борисов и за подхвърлен от него къшей власт. Като ловни кучета около трапезата на господаря. Нищо лично за Борисов - това го урежда. Прав е.

Унижението обаче е за политическите лидери, които приемат това. Унижението за българските граждани, на които им съобщават ‪#‎Кой‬ ще ги управлява СЛЕД изборите. Аз, като избирател, на такива избори не бих участвал...

Това е ход за единството на Блока, за истинско единство. За това РБ да бъде извън тази срамна договорка. Вярвам, че всички партии и лидери в Блока разбират тази отговорност.

А че било ход на слабост... аз съм дребен човек, който от пет години все не намира време за спорт. Сигурно ме избива на конфликти с гоуемите, комплексарска работа.

Радан Кънев

колаж: СВОБОДЕН ЧОВЕКпомо написа на 05/08/2014г. 02:30ч.
Политически елит!?!?- жалки същества, лишени от чувство за принадлежност, самосъзнание и достойнство.Защо тези хора са там, в първите редици? Що за хора сме ние, които допускаме това да е факт.Не ми го побира умът. Иначе другото е твърде добре казано.


помо написа на 05/08/2014г. 02:08ч.
Не знам какво разбират лидерите на РБ, но с тази Кунева, дето е сложена на чело-значи нищо не разбират.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню