Ринг свободен

24 February 2020

Прегледана: 549 пъти

Стоян Тончев: Погнусен и омерзен съм от българската полиция и прокуратураДнес разбрах и осъзнах какви прости хора има! Очаквали те да ме пребият както през 2016 г., да съм на косъм от смъртта, за да реагират! За колеги става въпрос.

Ако някой още не е разбрал, отново има поръчка да бъда убит (но да изглежда като побой по хулигански подбуди и смърт след усложнения!), която бе осуетене от мен преди две седмици. Бях гонен около колите пред блока, в който живея, от непознато лице, което носеше телескопична палка в ръкава на якето си. Сценката се разигра пред полицай, който не предприе никакви действията, пред майка ми и комшии, които са гледали през прозорците, пред двама мои авери, благодарение на които лицето, което ме нападна, бе възпрепятствано. Каза ми: "Ще те очистя!". (Преди това, в продължение на седмица, бях следен от лица външни за моя град Поморие.) Полицаят от Поморие не извика подкрепление, не арестува похитителя. Случилото се отсъства от рапорта му за нощното дежурство пред дома ми. Пусна го да си ходи!

След 2 дни бях изведен от дома си от полицаи чрез измама (под претекст, че трябва да разпознавам лица в РУ-Поморие). Там, в канцеларията на новия шеф на Криминалния отдел на РУ, изненадващо как преместен от СДВР в Поморие и близък приятел и състудент на мой познат, влязоха цивилни полицаи (оперативни) от ОДМВР-Бургас и шефът на РУ-Несебър. Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Бях отвлякан и вкаран в Психото в Бургас, в изолатор, с помощта на прокуратурата на Иван Гешев. Полицаите през цялото време ми държаха прoтивозаконно телефона и не ми позволиха да се обадя на адвокат! Искаха да ми приложат против волята медикаментозно лечения (инжекции, за да стана невменяем), изписано независимо от това, че съм подписал декларация, с която заявявам, че отказвам лечение, защото не съм психично болен, а полицаите и лекарката на смяна са корумпирани и изпълняват поръчка.

Това е днешна България! Българията на Бойко Борисов, в която полицията отвлича журналисти, за да ги изкара луди, поради това, че пишат и говорят истината, а прокуратурата дава напоителни пресконференция и орезилява напълно здрав психически журналист (мен), за да не му вярват хората!

Срамувам се и ми е обидно, най-вече заради пасивността на българите и моите колеги журналисти срещу престъпленията и нередностите, извършени от длъжностни лица.

Погнусен и омерзен съм!

P. S. Снимките са от 2016 г., когато маскирани, криминално проявени и осъждани лица от Поморие се опитаха да ме убият от бой по политическа поръчка, заради журналистическите ми разкрития. Техните имена са известни на полиция и прокуратура, но са ненаказани от закона, непривлечени като обвиняеми и до днес!

Стоян Тончев
Take our survey next & follow instructions to get your $100 PayPal Gift Card! go to the site: http:/ написа на 05/12/2020г. 00:16ч.
Take our survey next & follow instructions to get your $100 PayPal Gift Card! go to the site: http://bit.do/gifree100?h=c771c264ff59a5c17a7a7acde12e3fe9&


Стремись не к тому, чтобы добиться успеха, а к тому, чтобы твоя жизнь имела смысл. https://helloworl написа на 19/11/2020г. 14:51ч.
Стремись не к тому, чтобы добиться успеха, а к тому, чтобы твоя жизнь имела смысл. https://helloworld.com?h=c771c264ff59a5c17a7a7acde12e3fe9&


Стремись не к тому, чтобы добиться успеха, а к тому, чтобы твоя жизнь имела смысл. https://helloworl написа на 18/11/2020г. 08:17ч.
Стремись не к тому, чтобы добиться успеха, а к тому, чтобы твоя жизнь имела смысл. https://helloworld.com?h=c771c264ff59a5c17a7a7acde12e3fe9&
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню