Градът

19 June 2019

Прегледана: 414 пъти

АLGAE BEACH в Поморие – релакс и забавления в едноЛято, море, слънце, плаж, отбрана музика, релакс, разхлаждащи напитки и вкусна храна. Събиране на слънчев загар, но и забавления без край... Какво друго му трябва на човек в горещите отпускарски месеци и дълги уикенди, когато е в добра компания и се намира на правилното място?!

ALGAE – Beach Bar & Food в Поморие Ви очаква - на Южния плаж, в новата част на черноморския курортен град. Заведението е с изключително добра и лесна локация, разполага с обществен паркинг без такса, а шезлонгите, барбароните, хамаците и чадърите на плажа са безплатни за клиентите на бара.

АLGAE – Beach Bar & Food
е отворен 24 часа в денонощието, с капацитет 120 места, предлага вкусна храна и държи на качественото обслужване. Менюто на кухнята включва предимно морски деликатеси и риби, скара, както и различни видове сандвичи и салати.

АLGAE – Beach Bar & Food
е подходящ и за отбелязването на специални дни и събития в различна обстановка, по желание и заявка на клиента – сватби, рождени и имени дни, кръщенета… на морския бряг!

Не е за изпускане!

Поморие, Южен плаж, АLGAE – Beach Bar & Food!

Заповядайте!

Тел. за резервации: +359 898 200 279


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню