Общество

15 June 2014

Прегледана: 770 пъти

Цялата цивилизация на "белия" човек се самоубиваБългария загива, не толкова поради нещо друго, а поради ниска раждаемост. Но това не е проблем само на България. С малки изключения, цялата цивилизация на "белия" човек се самоубива по подобен начин. Раждаемостта е катастрофална и в Германия, Русия, на ръба е във Франция, а в САЩ сред бялото все още мнозинство е много ниска.

Казано накратко - белият човек е решил да се оттегли от Земята и да я остави на другите.

Причината за всичко това е не нещо друго, а прекомерното забогатяване. То подмени ценностите и днес белият човек е роб на парите, и на всичко, което те носят. Децата са нищо повече от досадно задължение, което ти пречи да си караш джипа, да си гледаш плазмата, да си ходиш на екскурзии, да се издигаш в службата, в стремеж към все повече и повече пари. Всичко това е приоритет, а създаването и гледането на деца е нещо, което следва да се минимизира. Затова хората имат по 1 дете, а тия с 2 вече се водят многодетно семейство.

Но обществото е жизнено и силно, включително икономически, само когато има много деца, и когато се вижда следващата енергия, която ще работи. Привидно изостанали общества като Иран и арабските страни имат много повече от най-истинската енергия на света - живите хора. Въпреки тоталното икономическо надмощие днес, крушение утре очаква дори Китай. Заради политиката "семейство с 1 дете", днес китайците са много, но остаряващи. След 30-40 години и те, както и белите по света, ще са общества от старци.

Трябва много остър завой в мисленето, връщането на децата като единствена и върховна ценност, и подчиняването на всички други приоритети на тях. Никакви кариери, никаква слава, никакъв хедонизъм и забавления. Яко раждане на деца и гледане! Ако това тръгне, ценностната система ще се пренастрои, и самите деца ще станат върхово удоволствие.

Има и друг вариант де - арабите и персите чакат. И негрите зад тях... Щом заслужават Земята, ще я получат...


Добри Божилов

Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню