Детонатор

20 August 2018

Прегледана: 1833 пъти

Бабаитът от пресслужбата на Министерски съвет и премиера Борисов, който удари журналистка, е от банката кадри на ДПСЛюбомир Методиев нашумя отново в публичното пространство, след като си позволи да удари журналистка от медия на своя доскорошен патрон

Любомир Методиев е завършил в Нов българкси университет "Връзки с обществеността". Започва работа в държавната администрация като специалист на правителствената пресслужба на Симеон Сакскобутгготски, след това продължава работата си и при "Тройната коалиция" на БСП, ДПС и НДСВ. През 2009 година започва да отговаря за "връзките с общественността" на ДПС, като неотлъчно следва Лютви Местан при публичните му срещи като председател на Движението.

Любомир Методиев, който сега работи за премиера на България Бойко Борисов, е известен в сградите на Парламента, Министерски съвет, а и Президенството през годините, с неадекватното си облекло на футболен запалянко, кръстосващ по коридорите на държавните здания с тениска и маратонки. А понякога и с къси гащи.

През 2017 г. Любомир Методиев е уволнен от Министерство на здравеопазването, където заема длъжността "пресаташе". В коридоритте на МЗ и ВМА тогава се говори, че Методиев е привишавал правомощията си, правил е опити за кадруване в Лекарския съюз, ВМА и като цяло се е занимавал с неща, които не произтичат от длъжностната му характеристика, съсредоточена главно върху медийната политика на Здравното министерство.

След богатата си и колоритна биография, най-вече като кадър на ДПС, Любомир Методиев е отново на държавна служба, в пресцентъра на Борисов, и раздава удари по журналистките на Пеевски.

А може би точно близките отношения на Любомир Методиев с ДПС не позволяват на премиера на ГЕРБ Бойко Борисов да му разпише книжката, дори и след огромния гаф - член на пресцентъра на Министерски съвет да се държи като бодигард на Борисов и да бие журналист.


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню