Градът

12 June 2014

Прегледана: 1030 пъти

Новоизлюпените кръгови кръстовища край Поморие са опасни за живота и здравето! Предстои изграждането и на третоОще преди пускането в експлоатация на първото кръгово кръстовище на входа на Поморие, откъм Бургас, ЗАД КУЛИСИТЕ предупреди, че е опасно и радиусът на "легена" не е съобразен с радиуса на автомобилите при завиване. Пиарката на Община Поморие, която освен да се "чопли", следи по цял ден ЗАД КУЛИСИТЕ (дали пише нещо за шефа й!) и няколко профила във Фейсбук, както и секретарката му, вероятно са алармирали до кмета. Само ден след публикацията в ЗАД КУЛИСИТЕ, се започна разширяване на пътя в отсечката с кръговото кръстовище.

Но катастрофите вече са факт, както и задръстванията!

Първо се обърна кола на италиански туристи (вижте ТУК), вчера, на 11.06., моторист изхвърча от пътя на другото новоизградено кръстовище до "Жезъла". Остава само да се молим да няма смъртни случаи!

Участъкът "Бургас-Слънчев бряг", през Поморие, е най-натовареният през летния сезон по Черноморието. Вчерашният инцидент предизвика задръстване и километрична опашка. Мотористът се е "разминал" с няколко счупени ребра! Въпрос на време е, след следващия инцидент, държавата да бъде осъдена, както и Община Поморие!

Във връзка с кръговите "колела" край Поморие, Министър Терзиева бе остро нападната от парламентарната група на ГЕРБ. Тя си изми ръцете, като няколко пъти натърти от парламентарната трибуна, че кръговите кръстовище край Поморие са синхронизирани с Община Поморие, разбирайте кмета Алексиев, защото той представлява общината. Като добави, че Общината е съгласна и е дала положителната си оценка за изграждането! А положителната оценка е дадена от Кунчо Гайдов, зам.-кмет по строителство и транспорт. И двете творения на Кунчо Гайдов в Поморие - велоалеята и синята зона, не издържаха повече от няколко месеца и вече не съществуват!


Новите кръгови кръстовища започнаха да предизвикват бурни смехове у пристигащите летовници от чужбина. Но по-страшното е, че са опасни за живота и здравето на пътуващите! Туристите с "удивление" питат кой е "архитектът" на тези пътни недоразумения. ЗАД КУЛИСИТЕ ще ви отговори - министър Терзиева, кметът на община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и шефът на Областно пътно управление - Бургас инж. Митко Порязов (приятел на ГЕРБ), както и транспортният инженер и зам.-кмет на община Поморие - Кунчо Гайдов.


Уж сме европейци, ама не съвсем! Министър Терзиева да отговори виждала ли е някъде по света подобни кръгови "лего"-конструкции, наподобяващи легени! И ако отговорът и е "ДА", в което силно се съмняваме, да докаже с примери! Добре е да обясни и с каква цел са изградени - да предизвикват катастрофи и задръствания ли?! Защото тези около Поморие друго не правят!

Кръговите кръстовища около Поморие да бъдат незабавно премахнати, докато не се е проляла невинна кръв! Вината ще падне основно върху Вас, госпожа Терзиева! На поморийския кмет от ГЕРБ, на който му носите разрешителните на крак, вероятно му е все тая за човешките животи и съдби, след като е дал положителната си оценка за изграждането на кръговите недоразумения на пътя! Както и на останалите от кликата му!ЗАД КУЛИСИТЕ.coм
Еркеч Нюз написа на 17/06/2014г. 06:39ч.
Най ми паче хареса, как министър Терзиева/ превод от турски е друго? се кефи с кмет на гепаджии. То бива интереси, ама чак толкоз да кепазиш съгражданите си не става. Като посети т.н. музей на солта с директор небеизвестния Илия Кусев-пето поколение комунист и неуспял да влезе в общината при своите събратя по партия. ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНА КЪМ ИВИЦАТА ДА ВИДИ НЕЗАКОННИТЕ БЕТОННИ СГРАДИ ИЗГРАДЕНИ В ЗОНА А, КЪДЕТО Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО ВСЯКАКЪВ ВИД СТРОИТЕЛСТВО?


Кмета баничар написа на 17/06/2014г. 03:48ч.
Освен че разпродадохме всичко що е общинска собственост, никакъв борч не сме платили на Златанов-следващият да си плати кредитите които ние взехме.


айде почна се.... написа на 16/06/2014г. 20:12ч.
На националната сбирка с кметовете на ГЕРБ, лидера остро е настъпил баничаря използвайки нелицеприятни епитети. Последния светкавично уволня главния архитект, сякаш той е виновен за неразбориите в общината. Идва края на пасмината, която по силата на личното обаяние на лидера си обсеби властта в Поморие-това е истината. Пишете до институциите в София, какви далавери правят кръга на миропомазаните серсеми около кмета. ГЕРБ ДА, но не приматите на община Поморие-ужасно е да гледаш как се кефят идиотите под крилото на баничаря ,чиито корем удивително се увеличава в геометрична прогресия свързана с маниакалното му самочувстние на местен крал. Да, но краля е гол и за него има определена килия!


ромориец написа на 12/06/2014г. 23:56ч.
Куньо Гайдов няма общо с транспортното инженерство, нито има нещо общо със строителството. Учил е за селскостопански машини в Русе.Той е чисто и просто още едно недоразумение в община Поморие, заело длъжност заместник- кмет по строителството и транспорта. И на всичкото отгоре дал положителна оценка на кръстовищата моля?!?!?!?1?. Той е просто поредната калинка. Една много, много опасна калинка. Иначе разбира от пържене на цаца и алкохол.


Помориец написа на 12/06/2014г. 22:06ч.
Вижте кой няма нищо общо с кръговото: http://www.gramofona.com/bylgaria-obshtestvo/kragovoto-krastovishte-na-pomorie-s-izpitatelen-srok-snimki
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню