Градът

13 July 2017

Прегледана: 1837 пъти

Безсилие, злоба и скандали диктуват решенията в Община Поморие"Не знам как точно да коментирам 22 точка от дневния ред на предстоящото в сряда (19.07) заседание на Общински съвет Поморие. В безсилието и злобата си, общинарите в Поморие са готови да отменят дарение от 1932г., само и само да сложат прът в колелото на държавността и правдата. И това, след категоричната позиция в защита на статута на болницата от страна на целокупното запасно войнство, патриотичните и родолюбиви организации и всички държавни институции.
Това е истински фарс и ако бъде прието, ще е позор за града и общината!".

Така е коментирал Атанас Зафиров във фейсбук поредното абсурдно предложение на скандалния кмет на община Поморие Иван Алексиев от ГЕРБ, като е приложил част от позорящата помирийци докладна-записка:
22.ОС-410/30.06.2017г. - Докладна записка от Иван Алексиев - Кмет на Община Поморие, относно предприемане на действия по отмяна на дарение по решение на Анхиалски градски общински съвет гр.Анхиало /Поморие/ от 1 февруари 1932г., допълнено с решение от 30 май 1932г., с което са дарени в собственост та държавата 7 470кв.м. място, за постройка „Дом за почивна станция на инвалидите”.


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню