Политика

21 March 2017

Прегледана: 3055 пъти

Корнелия Нинова: Промяната започна с избора на Румен Радев и с гордост казвам днес: Радев спира концесията на летище СофияПромяната започна с избора на Румен Радев за президент. С още по-голяма гордост го казвам днес, разбирайки по пътя за Хаджидимово, че г-н Радев спира концесията на летище София.

Поздравявам Ви, г-н Радев. Благодаря Ви, че отново доказахте себе си и защитихте националния интерес на България. Гордея се, че предложих Вашата кандидатура за Президент на България. Когато бях депутат от Благоевградска област, нито за миг не предадох интересите на хората тук. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка им. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за хората - да имат препитание.

БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието. Достойните доходи вървят с икономиката, а тя - с образованието - за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната.

Корнелия Нинова


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню