Ринг свободен

11 March 2017

Прегледана: 877 пъти

БОРИСОВИ МИЛИОНИЕлена Йончева била изхарчила милиони долари за командировките си в чужбина.

Милиони ! ! !

Г-н Борисов сигурно няма представа за цената на парите. Както милиардите ги премята като милиони, така и милионите вероятно му изглеждат джоб пари. Иначе не би говорил такива работи. Една командировка до Близкия изток, г-не, излиза за две седмици, за двама души - кореспондент и оператор, с билети, таксита, хотели, преводачи, осветители, черпни, дребни рушвети и дори охрана не повече от 15 000 долара. Срещу това имате филм, рекламите около който носят с 20 % повече. Ако се продаде в чужбина, възвръщаемостта е от 2 до 10 пъти. Тези разходи се рентират. Аз съм снимал и ходил много нататък, включително на свои разноски и мога да Ви уверя в тези цифри.

Вероятно много повече струваше посещението на съпътстващите Ви в Техеран. От там, обаче, не излезе нищо. Дори загубихме - авторитет и тежест. Има ли ефект от визитата Ви в Катар ? Не се сещам ходили ли сте в Оман, там имаше един инвестиционен фонд.

Филмите на Йончева може да са за милиони, тук сте прав, но за тях са похарчени само процент от милионите. Ако коефициентът на полезност на Вашите визити беше като този на Йончева, то днес Щвейцария трябваше да гълта прахоляка на България като стандарт.

Васил Васев

Колаж: Фейсбук


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню