Градът

10 February 2017

Прегледана: 1146 пъти

МБПЛР „ВИТА”-гр. Велинград: Всички уволнени служители от Военния санаториум да подават заявления за назначаванеМБПЛР „ВИТА”-гр. Велинград декларира готовност да преназначи освободените служители от бившия Военен санаториум. Съобщението на ръководството на „ВИТА” изпратено до медиите индиректно осветлява манипулативните тези на кмета на община Поморие Иван Алексиев - че 73 души остават "на улицата" без работа и няма да бъдат преназначени.


"СЪОБЩЕНИЕ


Ръководството на МБПЛР „ВИТА”-гр. Велинград обявява, че през следващата седмица започва подаването на заявления за назначаване на работа на служителите от БДПЛР-Поморие /бивш Военен санаториум/, чиито трудови договори бяха прекратени в края на миналата и началото на настоящата година.

Всички уволнени служители, без каквито и да е изключения, ще бъдат уведомени персонално за точната дата, час и място, на което да се явят за попълване на заявленията и получаване на информация относно набора от документи, които следва да представят.

През този период управителят на МБПЛР „ВИТА” – гр. Велинград, д-р Любомир Крантев, ще посети Поморие и ще проведе среща с всички служители, за да ги запознае с перспективите за развитие на болницата, плана за извършване на ремонтните дейности, мерките за осъществяване на плавен преход от структурите на ВМА към МБПЛР „ВИТА”-гр. Велинград и ще отговори на техни актуални въпроси."

Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню