Детонатор

04 February 2017

Прегледана: 3020 пъти

Ако искате България да пребъде, следвайте примера на румънците! Защо крият "Стенограмата КТБ"?Полк. Николай Марков:

Ако искате България да пребъде, следвайте примера на румънците!

Не само Чаушеску мина под ножа за престъпления срещу нацията, извършени като партиен лидер, но днес са на път и всички политици. Няма ляво, няма дясно! Няма комунисти и демократи и либерали! Няма цветове.

Няма русофили, русофоби и прочее изменнически форми на човешко съществуване.

Който посяга на суверени граждански права - сатър! Който посяга към свободата, гарантирана от международното право - сатър! Който ползва властта, за да ограбва собствената си държава и народ - сатър! Който смята, че е роден властник - сатър! Който не иска да живее като свободен човек, а като праисторически екземпляр - сатър!

Това са румънците. И по време на турското робство, пак бяха такива. Скъсайте оковите, защото оковите превръщат човека в маймуна, а маймуните нямат право на собствена държава. Не и докато го има човека...


Стоян Тончев:

Всеки уикенд в България трябва да сме на улицата. Не казвам всеки ден, защото ще завалят оправдания, свързани с работната заетост и процес.

Защо в Румъния може, а у нас - не? Как всички подивяха и излязоха навън, когато Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС, и защо сега, когато се крие "Стенограмата КТБ" - акт, който обслужва Пеевската кохорта (Менти, Владита, Горановци и т.н.), всички си хортуват?

Имаме много работа. Много! И без обществен натиск, бъдете сигурни - НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СВЪРШЕНА ОТ НИКОГО!

Аз не съм гласувал за Радев, защото е много красив и умен, говори добре, пилот е и не е бил в политиката. Гласувах за Радев, защото искам промяна, нови лица, не искам повече ГЕРБ, Борисов и Пеевски.

Първото нещо, което трябваше да направи Радев с встъпването си в длъжност, е да каже: Ще се запозная със "Стенограмата КТБ" и ще я направя публично достояние.

Става въпрос за близо 7 милиарда лева, които целият български народ трябва да плаща, защото едни политически и овластени мутри ги откраднаха.

До кога ще спим? До кога ще бъдем само едни пасивни наблюдатели на собствената си агония и кончина?


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню