Телевизионерски

27 January 2017

Прегледана: 1153 пъти

Хубавата новина е, че няма да ни управлява "бандата на Винету""Мен ме е срам от нашия бивш вече министър-председател, от нашето правителство (бившето). Много ме е срам.", сподели Минчо Спасов в предаването "Лице в лице" нa bTV.

Вчера излезе новина, че гръцкото правосъдие е отказало да екстрадира турските военни офицери. Ние предадохме петима учители, лекар и един друг, които поискаха политическо убежище у нас. Моята информация е, че лично Бойко Борисов е разпоредил това да се случи. Гръцките магистрати и политици отказаха на Турция. А Борисов не можа да откаже на Ердоган. Нещо повече, Борисов отиде при Ердоган, застана му на коляно и отиде по поръчка на Ердоган при Меркел. Знаете ли каква му е ползата? След посещението на Борисов в Анкара, преследването на Делян Пеевски... на "Булгартабак" в Турция престана. В международния информационен обмен и международния полицейски обмен излезе информация за замесване на "Булгартабак" и други български дружества в контрабанда с наркотици и оръжия с ИДИЛ, допълни Спасов.

Хубавата новина е, че вече нямаме премиер, от който да се срамуваме. Известно време няма да ни управлява "бандата на Винету".

ZADKULISITE.COM

Колаж: Иво Ангелов - Свободен човек


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню