Градът

09 June 2014

Прегледана: 682 пъти

Прокурори идват да разследват кметовете по морето! Ако пропуснат поморийския, бургаския и варненския - работата е ясна!Борислав Сарафов, зам. главен прокурор: Разследваме кметове по морето за корупция, има над 20 дела

Имаме над 20 досъдебни производства срещу кметове на Созопол, Царево, Несебър, Приморско, срещу главни архитекти на тези общини и общински служители. Бъдете уверени, че проверяваме и други. Но както вероятно и вие забелязвате, нямаме дела, внесени с обвинителен акт в съда. Това би следвало да означава, че или в тези общини няма корупция, или ние я разследваме зле. Говорим за длъжностни лица, от чиито решения зависят не само жителите на тези градове, но и всички ние, които прекарваме лятната си отпуска там. Именно за тях по тези места казват, не без основание, че „разпродадоха морето".

Според мен корупцията в общините е най-видима, най-безочлива, най-дразнеща и най-много боде очите на хората. Не бих искал да перифразирам Ивайло Петров с неговото заглавие „Хайка за вълци", но като цяло разследването на корупцията на всички нива и във всички сфери е един от основните приоритети в работата на прокуратурата, допълва заместникът на главния прокурор в интервю за в. "24 часа".

Командированите прокурори вече пристигали по Черноморието, научи ЗАД КУЛИСИТЕ.coмЗАД КУЛИСИТЕ.coмМестен написа на 10/06/2014г. 09:42ч.
Нещо липсват платените драскачи на кмета , да бе свършиха парите а!!!


До Ваньо баничката написа на 10/06/2014г. 06:58ч.
Тези местни телевизии и сайтове що ти показват кирливите ризи. Време да им платиш.


Идвайте в Поморие написа на 09/06/2014г. 14:27ч.
Баничарят ви очаква с затворени ръце. Много интересни неща имаше през последните две ход.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню