Ринг свободен

04 January 2017

Прегледана: 1651 пъти

ФОРМАТА НА ДЪРЖАВНОТО ГЕРБ-УПРАВЛЕНИЕ Е: СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ!Това, което се случва като форма на "държавно управление" в България, е относимо към наказателния кодекс - престъпна безотговорност. Българската прокуратура, обаче, основно се занимава с изчистване на досието на всяка престъпна самоличност!
Правителството казва по всички медии на данъкоплатците да не пътуват по собствените си магистрали, които освен, че са платили и задлъжнели за тях за десетки години напред, са платили и те да бъдат поддържани и обслужвани, независимо от метеорологичните условия.

Впрочем, гражданите и без да плащат данъци могат да си стоят вкъщи, нали?

Това е също като да имаш здравна осигуровка, но премиерът ти да те съветва да не ходиш в болници, защото са във финансово затруднение. Също и да не излизаш от дома си, ако искаш да не си жертва на тоталната плъзнала престъпност, защото МВР няма възможност да се справи. Да не ползваш електричество, защото има недостиг на мощност, която се изнася навън. Не е лошо и да не се диша, защото въздухът е замърсен в опасни граници, както и да не се ходи на обществени места, защото има опасност от тероризъм. С две думи - стойте си вкъщи! Всичко останало ще свърши вашият добър и незаменим премиер в оставка и подопечната му пасмина...

Николай Марков


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню