Детонатор

11 November 2016

Прегледана: 1672 пъти

Цецка участва на риалити по БНТ, продуцирано от НоваДве битови клюки:

Три дни преди последния дебат между двамата кандидат-президенти, от БНТ са дали точните въпроси на Цецка Цачева, която е заучила старателно отговорите им. На Румен Радев са подадени само общи теми за обсъждане и времетраене за отговори. По време на дебата Цецка е била със слушалка, в която са й диктували отговорите и поведението й. В последните дни, след провала на Цецо, кампанията й е поета от Нико Тупарев, което ме навежда на мисълта, че в слушалката й е говорил известният столичен педераст (в добрия смисъл на думата) Радо Тушев, който е много добър тв продуцент и неубедителен глас на "Биг Брадър". С това се обяснява и неадекватното поведение на Цецка, която започна да плаче, както се пускат сълзи в изповедалнята, и да пробутва претоплените истории за убития си дядо и членството й в БКП. Цецка участва на риалити по БНТ, продуцирано от Нова.

Другото инфо е, че в Дряново, чието развитие следя изкъсо от Царева ливада, от общината са привикали всички, които работят на щат или по договор и са им раздали попълнени бюлетини за Цецка срещу еклер и кока кола. Хората там са възмутени и въпреки еклера, не се канят да пуснат готовата бюлетина за Цецка, защото не помнят толкова грандиозна девалвация на личния и свободен вот.

Не искам да оставате с впечатлението, че иронията в това съобщение нихилира фактите. Обратното - достоверността е налице, което налага ироничен дискурс, за да може да се оцелява в тази потрес. Гласуването за Цецка е престъпление.


Явор Дачков


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню