Детонатор

11 January 2016

Прегледана: 2031 пъти

КОЙ СЪЗДАДЕ КОПЕЛЕТО?ПЪРВА ЧАСТ

"Ученикът, който преби 64 годишния Чанко Стайков в автобус №15, е заловен. От полицията съобщават, че той е 16 годишен и пред органите на реда обяснил агресията си с факта, че бил нагрубен от потърпевшия пред момичето, с което пътували.
Самоличността на момичето също е установена от полицейските служители, като предстои да бъде разпитана в качеството й на свидетел за изясняване на детайли по инцидента.
На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента.", съобщават разни сайтове. Лично мен тоя нелеп инцидент ме потресе - шестнайсетгодишно копеле пребива възрастен мъж без никакви основателни причини.
После се замислих върху базовия въпрос: Кой създаде останалите копелета? Кой е бащата и кой акушира раждането на ония около 250 нещастници, които се изпозастреляха и продължават да се гърмят и убийствата им завинаги ще останат в графата "Неразкрити тежки престъпления"? Кой е бащата на Кюлев, Илия Павлов, Крушата, Мечката, Крокодила и останалите стотици и хиляди имитатори на пазарната икономика? Ами бащите на Борисов и фалшифите му политически опоненти? Татяна Дончева май каза, че Борисов е продукт на лукановци, костовци и разни сашодончевци, които не успяха да предвидят, че техният Франкенщайн един ден ще се еманципира от родителите си и ще им навреди до смърт.
Не успяха да предвидят бащите-развратници, че извънбрачните им деца един ден ще се събудят, обзети от неописуема алчност и ще посегнат не само на капиталите, ами и на физическата цялост на родителите си мръсници.
Класиците казват, че историята винаги се повтаря като фарс. При нас историята се потретва и почетвъртва и аз не знам как се нарича това.
На пръв поглед между двата вида копелета няма нищо общо. На второ четене обаче се вижда отчетливо, че и едните, и другите копелета са резултат на едни и същи сексуални политически неразбории. У нас политическата генетика не е просто наука. Политическата генетика е изкуство. Изучава се в Библиотекарския институт или университет, както сега е прието да се казва.
А копелето, пребило възрастния човек, е само на 16 години, учило е, спортувало е, лекувало се е и е живяло за сметка на мен и на вас, тъй като сме издържали живота на това копеле с данъците си. Забелязах, че в дописките за тоя отвратителен инцидент дебело се подчертава, че копелето е удряло възрастния човек в лицето и това е било извършено много "професионално", а останалите пътници в превозното средство на ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ са наблюдавали безучастно, равнодушно и с безразличие отвратителната сцена на побоя.

КОЙ СЪЗДАДЕ КОПЕЛЕТО 2

Оказа се, че пребитият 64 годишен мъж в бургаския обществен транспорт, станал жертва на 16 годишен побойник, е АВИОИНЖЕНЕР!
Тъпото 16 годишно копеле е пребило АВИОИНЖЕНЕР! Знаете ли какви отговорности има един авиоинженер? Аз знам. А какви отговорности има тъпото копеле-побойник, което сега ще се измъкне от отговорността и възмездието на закона, тъй като е САМО на 16 години, не носи наказателна отговорност, поради непълнолетие и след време ще пребие или убие друг човек?
Тая история ми напомня един черно-бял американски филм. Казваше се "Инцидентът". Произведен е някъде в края на 50-те или началото на 60-те години на миналия век. В тоя филм се разказваше за един демобилизиран войник, който се би с двама или трима негра в нюйоркското метро. Неграта нападаха белите пътници, а войникът накрая ги преби и умря.
Ние сме белите пътници. Мълчаливите пътници. А неграта, които също са белокожи, ни пребиват в градския транспорт.

Любо КОЛЬОВСКИ
ЕНГ 123 написа на 18/01/2016г. 20:29ч.
НАЦИОНАЛНО МОТИВИРАН ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КИПЪРСКИ ВАРИАНТ И ОТКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е И ЦЕЛТА НА СКАНДАЛНИТЕ И ПРОВОКАЦИОННИ ИЗЯВЛЕНИЯ И РЕШЕНИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО СА СЪЩО ЧАСТ ОТ ЗАГОВОРА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. Решението е друго. Но няма място време да се обясни.


Светлозар Славков написа на 17/01/2016г. 06:54ч.
Може и по мирен начин. За справка - Махатма Ганди. Това е начинът на Бъдещето. Бесене, гилотина, разпъване на кръст - това трябва да се забрави. И между другото - подписахте ли се за Референдум? Ето линк за които не знаят за какво става дума: http://www.slavishow.com/category/%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC/


Димитър Светлинов написа на 16/01/2016г. 12:45ч.
НАЦИОНАЛНО МОТИВИРАН ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ОТ ВОЕНЕН РЕЖИМ - много точно си го написал Янко,дано повече хора го осъзнаят!АМИН!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню