Градът

10 December 2015

Прегледана: 2109 пъти

КМЕТЪТ НА ПОМОРИЕ СЕ ИЗЖИВЯВА НА "МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА", А ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ДА НАБУТА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ В ИЗЛИШНИ РАЗХОДИДнес се проведе извънредното заседание на Общински съвет - Поморие, което повече наподобяваше понеделнишка "баничарска" опаративка в стил "лична драма - сълза и смях"

Кметът на Поморие, който от известно време се чуди по какъв начин да привлече вниманието върху постната си особа, след като не мина номерът му със снимката и лъжливия текст към нея, че някой му се бил извинявал, на него, ха-ха, сега си изфантазира, че общински съветник го заплашвал, пращал му хора, наричал го "баничар", "алкохолик", чак дори посегнал на семейството му. Все неща, които не отговарят на истината и за които Алексиев може от раз да бъде осъден и за обида, и за клевета.

Явно някой не си пие редовно хапчетата, а набляга на нещо друго.

Относно алкохолизмът, Иван Алексиев да отговори дали му е отнемана шофьорската книжка, заради шофиране в нетрезво състояние, колко пъти или там петната са бели? Само питаме.

Цял час тиради избляботи недоразумението и занимава аудиторията с личните си несполуки и терзания - как спазвало законите, колко честно и праведно било, а в същото време има образувано досъдебно производство по преписка 5310/2013 и обикаля по комисиите да досажда и търси сметка, че било следствено.

Все едно някой друг му е виновен.


Преди близо година ГЕРБ-кметът на ДПС отново публично сподели, че му "искали главата". Така и не разбрахме на кой пък толкова му е притрябвало това тежко и изпразнено от съдържание бреме, като белот на "безкоС" в отсъствието на аса и десятки.

В крайна сметка Общински съвет - Поморие реши, по предложение на кмета, да хвърля пари за нещо, което съществува от години в МБАЛ-Поморие - медицинска лаборатория, да я построи (и дари на "Рамус" плюс бонус от над 138 хиляди лева), вместо парите да се използват рационално и по предназначение. (ВИЖ ТУК)И в този ред на мисли - защо Алексиев е входирал до ОбС-Поморие предложение за вдигане на местните данъци и такси, след като Общината е достатъчно богата да си позволява луксовете да финансира нечии прищявки. А всички знаем как се строи в община Поморие от Община Поморие и колко "точни" и "прецизни" са количествено-стойностните сметки и как никой никога не си прибира някакви разлики в джоба и не изплаща публични средства в полза на трети лица и фирми.

ZADKULISITE.COM
Гуджо написа на 15/01/2016г. 17:20ч.
Баничката да си ходи.За нищо не става с този пиянски поглед


Петър написа на 10/12/2015г. 22:40ч.
Това Решение е срам за ОС- Поморие!!! Вие, Поморийци ли сте? Разпускане на ОС, оставка на Кмета и нови избори с нов изборен кодекс!!!


Поморие написа на 10/12/2015г. 21:54ч.
Този Баничар вече даже не заслужава да го коментираме. Всички знаем как Полицай номер 1 го заключи на оградата пред тях и го остави там като куче.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню