Ринг свободен

24 November 2015

Прегледана: 737 пъти

БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА, ОПУСТОШАВА И ИЗЧЕЗВА КАТО СМИСЪЛ И СЪДЪРЖАНИЕ. ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!И какво стана?

Пълна обществена амнезия по стара българска традиция, като след ядрен взрив. Протестиращите се уредиха с грантове и административни постове, "десните" народни трибуни се сдобиха с апартаменти и постове в чужбина на държавната хранилка, обслужващите медии се нагушиха а всички заедно припознаха истинските лица на демокрацията в България, а именно агент Буда, агент Гоце и агент Сава... Легитимирането на престъпници е тежко престъпление, не забравяйте!

Делегирана власт с общо съгласие под форма на политическа дейност, върху лица знакови фигури за корупция, фалшификация на всякакви избори и организирана престъпност чрез употреба на държавната власт. Истински демократи!?
Дълговата спирала е факт, който вече ви обявиха. Гръцкият сценарий предстои, но вие продължавайте да държите главите си забити в пясъка. България се обезлюдява, опустошава и изчезва като смисъл и съдържание. И това е зададен план!!!
А за заличаване на следи и търсене на отговорност за тези последствия, ще ви направят съучастници във война в която те от ваше име също трупаха богатства. Това, което те пропускат обаче е, че от тази земя никой не се е измъкнал жив. Убеден съм, че и на тях няма да им се случи, а на поколенията им тези милиарди няма да трябват, защото печатът ще ги достигне. И когато България пламне отново разкъсана от предатели политици, всичко по-горе написано ще се случи за часове, където и да се намират песовете по земното кълбо...

Полк. Николай МарковПетър написа на 27/11/2015г. 08:49ч.
Врагът винаги е бил религията Г-н Марков! Вие каква религия изповядвате? Смело говорите за прадедите ни, които обаче са изповядвали къде, къде по цивилизована религия, но тогава не е имало нито САЩ, нито Турция, нито ислям, а християнството към което може би се числите в сегашно време е избивало стотици хиляди заради вярата и убежденията на другите! Кои са били другите, ако ги е нямало ни американци, ни турци, ни османлии, ни джихадисти? Истина, не говори смело за преврати, Моля ти се! Има си начини една тиква да бъде отрязана!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню