Градът

12 October 2015

Прегледана: 1254 пъти

В ПОМОРИЕ НЯМА ГЕРБ И ДПС, А ОФИЦИАЛЕН БОСТАНКандидатът за кмет от ГЕРБ на ДПС Иван Алексиев и председателят на ДПС за община Поморие Юсейн Мехмед организират съвместни предизборни срещи, на които се надприказват "кой какво за 4 години никога няма да го направи". Пресен пример е посещението им в с. Дъбник вчера, където декларирали пред хората от селото, че са екип, работят много добре и ако Алексиев стане отново кмет, ще работи заедно с ДПС.

БОСТАН-ът в Поморие е публичен. Проблемът е, че БОСТАН-ите са три и някой е нахендрен точно в този, в който най-малко трябва.
Гласуваш за ГЕРБ, избираш ДПС. Това е формулата в Поморие.

Снимка: след публичната среща на кафе - в дъното на сепарето, един до друг са Юсеин Мехмед от ДПС ("кандидат" за зам.-кмет в община Поморие) и Иван Алексиев (кандидат за кмет на община Поморие от ГЕРБ на ДПС)

Нощта на ДПС е завършила с купон за младежите в дискотеката в Поморие, където са присъствали депутати на ДПС и естествено, кандидатът за кмет от ГЕРБ на ДПС Иван Али Ксиев.


ZADKULISITE.COM
111 написа на 13/10/2015г. 12:21ч.
tanya tanya kakvi vremena doydoha


Помориец написа на 12/10/2015г. 15:08ч.
Поне в Община Поморие ще се целунат официално (ГЕРБ и ДПС ). Гласуваш за ГЕРБ получаваш ДПС. На всички от листата на ГЕРБ може да си сложите по една чалма.


Komentator написа на 12/10/2015г. 13:55ч.
Tova prili4a na tainata ve4eria-Ivan razdawa bani4ki za sledwa6tite 4 godini.


Гласувах за ГЕРБ написа на 12/10/2015г. 13:39ч.
Голям резил за ГЕРБ,аз лично гласувах за тях но вече никога няма да се подлъжа .


помориец българин написа на 12/10/2015г. 13:00ч.
Е, затова няма да се оправи Поморие след като българи си давят задникта под наем на мюсюлманите. Баничара се осра тотално. Някой да езабравилче в общата реклама за туризма сме заедно с Айтос и Руен???????????????И далаверата е плаща община Поморие с нашите пари!? Ще гласувате ли за измекярите крадци! Лично аз категорично НЕ! 500 години турски робство ни стигат-който си е дал задника под наем да ходи в Турция с грес в ръката си.


До Баничарят написа на 12/10/2015г. 11:46ч.
Какво стана с позитивната кампания , не може в цяло Поморие да няма нито един билборд на друг кандидат кмет??? Считайте че дойде ли на власт отново ще има дерибейства.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню