Ринг свободен

10 October 2015

Прегледана: 837 пъти

БОНЕВ: НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАПАДНИ "ДЕМОКРАТИЧНИ" МЕДИИ. ТОВА СА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИГермания: Русия направи в Сирия за седмица колкото САЩ за цяла година.
Сигурно не е имало американска администрация, която да се е излагала повече. Не стига, че са обучили и спонсорирали ИДИЛ (сега ИД), не стига, че водеха фиктивна война с изродите, които убиваха хора и разрушаваха световното археологично наследство, сега имат наглостта да лъжат за руските удари по безобразен начин. Никога вече не вярвайте на западни “демократични” медии.
Това е продажна журналистика, това са журналистически проститутки.
Как ли ще се врътнат след все по-успешните удари на Русия. Особено са ми симпатични тъпаците, които точно сега решиха да цитират като доказателство една белорусска писателка, която, ако не беше антипутинистка, щеше да си мре в забвение, а не в Нобелова награда.

Богомил Бонев, ексминистър на вътрешните работиниколай-бивш ваш колега написа на 10/10/2015г. 15:09ч.
ВЯРНО Е,Г-Н БОНЕВ.НО ЗАЩО ГИ ПИШЕТЕ СЕГА ТЕЗИ НЕЩА.ВЕРНО Е,ЧЕ КОСТОВ ВИ ИЗГОНИ,НО ЗАЩО СЕ ХВАНАХТЕ ДА МУ СЛУГУВАТЕ?КОЙ БЕШЕ ПО-ПРАВ? МАВЪРЪТ ИЛИ КРАСИВИЯТ КВАЗИМОДО?ДА БЯХТЕ СИ ОСТАНАЛИ КОМУНИСТ КАТО МЕНЕ,ЗА ДА НЯМАТЕ РАЗДВОЕНИЯ....


ТОТЮ написа на 10/10/2015г. 07:27ч.
ТАКА Е.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню