Ринг свободен

02 October 2015

Прегледана: 8443 пъти

СВИДЕТЕЛИ СТЕ НА НАЙ-МАЩАБНОТО ПРЕСТЪПНО И ПЛАТЕНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТРЕТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВАСъзнателно изчаках докрай!
Ако на един автентичен военен генерал, решението му може да бъде променено напълно от един неавтентичен международен пожарникар, значи нищо не е автентично!
Най-добронамерено припомням на позабравилите ненаученото от тях самите, че във всички исторически световни конфликти, съюзниците на българската полит-пасмина са винаги от към губещата страна. Небесна закономерност. Предупредени сте!
Управлява ви мафия!
Фалшификация на избори, тежка медийна пропаганда, мащабна корупция, ограбване на държавата и превръщането и в обикновен анклав! Без суверенитет, без сухоземна или въздушна независимост на решения взети от български граждани.
Свидетели сте на най- мащабното престъпно и платено заличаване на трета българска държава. Който има съмнения или е скован от страх, да продължава да пие от празната чаша на свободата и демокрацията пред телевизора. Резултатът на празните надежди е близо и много скоро ще помете пред очите ви лично вас и онези, които обичате…

Николай МАРКОВ
Бай Станой от Софстрой написа на 20/12/2016г. 10:33ч.
Дъра дъра .. до мазоли на ушите , а ръцете им розови, яките на ризите им чисти, бузите им бръснати , телата им покрити не с белези от рани , обвити със сланини. Старите хайдуци до сега щяха да умрат по 4 пъти за тая земя , вие още не можете да се събудите и да изпълзите от парфюмираните чаршафи. Дядовците ви ги няма вече, ваш ред е да мрете за селска къща , хамбар и чест ! Ако ставаше с приказки тая държава полиция нямаше да храни , един вестник и стигаше ...


Василева написа на 18/12/2016г. 06:24ч.
Съгласна съм с Александър Марков но да пази Бог, дали не закъняваме, имам чувството че има директива срещу нас.


Maria Petrov написа на 23/05/2016г. 23:18ч.
Naprotiv , g-n Markov , segashnoto polojenie v Bylgaria e pak rezultat ot prodajnite deistviq na komunisticheskite sinchete I vnucheta na 100godishnata veshtitca BKP.


Иван Даракчиев написа на 14/02/2016г. 12:32ч.
Този процес е описан и анализиран в http://www.dukaty-books.com/DUKATY-BOOKS/Bulgaria,_terra_europeansis_incognita.html. Част от тези писания (както и други свързани със същия проблем) са публикувани - включително в превод на български - на https://independent.academia.edu/IvanDaraktchiev. А действията за спасяване България от националната й катастрофа са започнати от Дисидентското Движение ЗАЕДНО, www.zaedno.mobi.


Ивайло написа на 04/10/2015г. 20:43ч.
Трябва да се вслушваме в разсъжденията на този човек, винаги говори много смело и вероятно верни работи. Дано не се опитат да го премахнат...


Tina Zaharieva написа на 04/10/2015г. 18:57ч.
Straxut da ne se opysne kokala shte zatrie glavite na ymnite ni xora..............A kak dobre bqxme v godinite na 80 ot minaliq vek.Kade ni dovede demokratsiqta...........


васка написа на 04/10/2015г. 10:16ч.
Николай Марков е прав .Докога ще ни управляват други държави Накрая ще ни забранят да говорим на български


Даниела написа на 03/10/2015г. 11:15ч.
Абсолютно съм съгласна с Вас. От четвърт век се унищожава България, изтребва се и се прогонва населението и, по-жестоко от от всички войни и режими до сега.500 години турско робство не успяха да ни заличат, но 25 години демокрация май ще свършат работа.


Александър Марков написа на 03/10/2015г. 02:10ч.
Николай Марков е прав.Сегашното положение е по страшно и от комунизма! Сашо Марков.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню