Общество

30 May 2014

Прегледана: 495 пъти

СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПИПНЕ „БАСТУНА” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ?Какво СИМБИОЗНО единодушно мълчание! Ремонт на кабинета, нам си колко министри щели да бъде сменени – упражняват се един през друг журналята, с подадена контролирана информация, целта, на която е – или да изпържат някое име, което се задава, или да обслужат корпоративни интереси. Да сте чули някой да споменава, известният с прякора си в морските среди „бастун” Цветлин Йовчев?

Не. Няма и да чуете.

Нищо, че „спец” интригантът разказа играта на това правителство и следващия път Иван и Андрей няма какво да се туткат да търсят къртица. Боко им я предостави реалити на тепсия.

Никой не споменава името Цветлиново.

Никой.

Ни управляващи, ни опозиция, ни олигарси.

То така си е от самото начало, впрочем. Дори и „жожетата” мноооого притеснително гледат да заобикалят името на Цветлин Йовчев, понеже е авер на Боко.

МВР и службите в лицето на ДАНС са в пълен потрес, но кой го интересува истината? Е, ако тресне някой атентант, ще е винова АФЕРА.

Една година с вицепремиер Цветлин Йовчев и вътрещен министър – „Бастуна” БСП я докараха до катастрофа на избори, от които едвам оживяха.

Нататък с Цветлин Йовчев – може и изобщо да ги няма на картата.

Цветан Василев или Делян Пеевски?

Щяхме да питаме Драшков, ама не си вдига терефона, защото копае на селото на брат си.Afera.bg

Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню