Политика

13 September 2015

Прегледана: 1085 пъти

БОРИСОВ ПРИЗНА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, АМА НЯМАЛО ТОЙ ДА ГИ ПРЕДИЗВИКА, И ЧЕ Е НАПЪЛНО ЗАВИСИМ ОТ ДПСБорисов си призна, че се готви за предсрочни парламентарни избори и кабинетът е разклатен: "Ние сме готови във всеки момент да отидем на избори, само че аз няма да съм човекът, който ще ги предизвика. Оставам на другите партии да преценят колко и как са отговорни”. И побърза подмазвачески да призне превъзходството и зависимостта си от/на ДПС, заговаряйки за БОСТАН-а:"ДПС е особена партия, ако ние имаме противник, който да може да ни излезе на организация, ред, концентрация това са те – не бива да се подценяват никога. Най-лесно и най-удобно е да се прави антиДПС кампания и ние сме я правили. Трябват ни гласовете на ДПС за промяна в конституцията. Така че, с ДПС много внимателно. Колкото сме по-силни, толкова по-лесно се работи с тях. Още повече, че в тях етническият модел съществува, те бягат от него, но винаги може и с външна подкрепа този модел да се задейства", заяви Борисов на конференцията на ГЕРБ, на която бяха представени кандидатите за кметове.

След като Бойко Борисов завърши оценката си за основния партньор в кабинета, колко е силен и колко внимателно трябва да се държат всички с него (ДПС), удари и една баданарка на Реформаторския блок: "Реформаторският блок са единствените възможни партньори. Надавам се да са коректни и да отчитат Реформаторския блок това, което ГЕРБ прави и в здравната реформа и в промяната на конституцията", с което директно ги закопа, че никаква здравна реформа не правят.

Борисов предупреди кандидат-кметовете си да бъдат много внимателни с опонентите си и в никакъв случай да не ги подценяват: "Не подценявайте опонентите си, това са машини, които чакат да сме слаби!"


ZADKULISITE.COM

Снимка: БГНЕС


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню