Политика

09 September 2015

Прегледана: 862 пъти

САЩ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ УНИЩОЖАВА "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА"От поведението на САЩ относно страховете за намесата на Русия в Сирия, става съвсем ясно (не че досега не е било) защо "Ислямска държава" скоро няма да бъде унищожена. И чие изобретение е тя. САЩ не желаят да се унищожава "Ислямска държава". Тя е гнусен техен инструмент за разправа с Башар Асад. Това отдавна е известно, разбира се. Но сега някак много неприлично се вижда... Те си я създадоха, те си я пазят. Може Башар Асад да не е най-демократичния управник, но да разразиш гражданска война с хиляди унищожени човешки съдби, с толкова смърт, само за да свалиш от власт един управник (който между другото управлява от цели 15 години), който не ти е удобен (на корпоративните и стратегически интереси), е меко казано престъпление.

Нима Саудитска Арабия и Катар са демократични страни?!!

Да причиниш такава бежанска вълна в Европа, която ще я затрие, заради собствените си американски интереси, това е върха на наглостта и междудържавния произвол и идиотщина! То не бяха арабски пролети, майдани, цветни революции, граждански войни, ПОТРЕС!


Това мачкане на всички дълго няма да продължи. Все ще се намерят две европейски държави, които ще кажат стига! И ще изговорят истината. Макар и с цената на поредната цветна революция след това...
И тук у нас некви, назначени от Държавния департамент, мърдат, раздават заповеди, управляват държавата... След четвърт век ще четем за тях в учебниците, че са били колаборационисти със застрашаваща света империя.

Калина Андролова


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню