Градът

22 August 2015

Прегледана: 1131 пъти

ЛЪСНА МРЪСНАТА СИМБИОЗА "БУДА, ГОЦЕ И САВА" ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. ГЛАСУВАШ ЗА АБВ И ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ДПС И ГЕРБНищо неочаквано. На среща в Бургас, в присъствието на председателя на АБВ Георги Първанов бе упоменато, че в Поморие АБВ ще подкрепи за втори мандат настоящия кмет Иван Алексиев, издигнат от ГЕРБ на ДПС.
Изненадани няма. Симбиозата на "върха" в БОСТАН-а отдавна се е пренесла и на местна почва. В Поморие не от сега се знае, че при балотаж Реформаторския блок, АБВ и ДПС ще подкрепят кандидата на ГЕРБ. Въпреки че шансовете на АБВ и РБ са минимални, до скоро се говореше в публичното пространство, че АБВ ще издига собствена кандидатура в Поморие. Спорен до този момент остава въпросът с РБ за издигане на своя кандидатура за кмет на община Поморие, но най-вероятно и те ще си останат там, където винаги са били - в БОСТАН-а на ГЕРБ и ДПС.

ЛЪСНА МРЪСНАТА СИМБИОЗА "БУДА, ГОЦЕ И САВА" ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. ГЛАСУВАШ ЗА АБВ И ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ДПС И ГЕРБ. В ОЧАКВАНЕ НА ОЧАКВАНОТО И ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ...

ZADKULISITE.COM
Къчо Карамасуров написа на 22/08/2015г. 23:55ч.
....ЗА МОШЕННИЦИТЕ-ДОБРЕ , НО ЗА ОСТАНАЛИТЕ...БУДАЛИ !?
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню