Градът

13 August 2015

Прегледана: 1687 пъти

БОРИСОВ, ТИ НЕЩО ОТ ПОМОРИЕ ВЗИМАШ ЛИ, ЩОТО ВСИЧКО ОТИВАЛО ПРИ ПЕЕВСКИ, МАЙ. ОМЕРЗЕНИЕТО НА ХОРАТА В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ЕСКАЛИРА ТАКА, ЧЕ "МОРЕТО" ЩЕ ВИ ЗАЛЕЕ ДО БАНКЯ!В Поморие усилено се говори, че "главните общинари" се "отчитали" пред Д.П. Всичко, що в града се държи като бизнес е рекетирано, оплакват се поморийци, а останалото било на гербаджиите, ама те в Поморие гербаджиите са ДПС-капии. В Общината всички работили само за себе си, включително и общинските съветници - европейски проектчета, заведенийца, сладоледчета...комисионнички, асфалтчета, "хотелчета", а "лъвския пай" за #КОЙ.

Борисов, за какъв ти е тогава този кмет, че пак го издигаш от ГЕРБ за втори мандат?? Не виждаш ли, че те си подиграват, докато се пукат да крадат и отчитат на депесари. Ти премиер и лидер на партия ли си или лукова глава?
Борисов, кметът ти никога няма да види втори мандат, ако изборите не се фалшифицират.


В цялата община го ненавиждат. Дори общинския съвет гласува с. Каменар и с. Лъка да станат квартали на Поморие, защото кметовете там никога няма да бъдат избрани отново. А като са квартали герб-кметът ти на ДПС в Поморие ще си ги сложи пак същите, които не спират да тормозят съгражданите си, пък и ще се вдигнат данъците.
Борисов, знаеш ли на кой е паркингът до Общината и паяка за репатриране на автомобили? Говори се, че е 50% на Общински пазари (доказано!), разбирай роднината на кмета, и 50% на шофьора на кмета. Смятам се сещаш вече чия собственост е. А работи ли паяка без документи, да събира пари за изборите за купуване на гласове? Засрамете се!
Борисов, попитай кмета си в Поморие: Вярно ли е, че шофьорът му е бивш дилър от Меден рудник?

Борисов, попитай кмета си също - на кой е сладоледът до х-л "St. Geоrge" в центъра на града. Да не се окаже пак негов, ама на шофьора му? Попитай го още - на кого е влакчето, дали е регистрирано на фирма на варненския Гуцанов от БСП, дали цялата композиция има право да превозва и дават ли касов бон? Иначе е на ДПС.

Борисов, депесарската "мента" не беше ли казал, че си "мутра", за което искаше да го съдиш. А плюска и пука ли на една маса с кметът ти? И защо на рождения му ден е имало повече депесари, отколкото гербаджии?

Борисов и накрая го попитай, всичко що се открадна от асфалта в Поморие и измисленото строителство по разни проектчета, и след всички продажби на златни общински земи, за ГЕРБ, тоест теб, трохите ли бяха и всичко ли отиде в ДПС-Пеевски?

Иначе тримцата - кмет, зам.-кмет и секретар, могат да ти се кълнат през сълзи във вярност колкото си искат.

И още, и още... И не на последно място: пред фалит ли е Община Поморие, защото Община Средец фалира, пък са същите фирмите и тук, които са ускорили процеса там.
Поморие е съсипано. Бизнесът е мачкан. Обикновените граждани са тормозени и без проверка в домовете им се изпращат писма от Общината, че давали на курорт нелегално - щели да ги санкционират. Европейските проекти не създават работни места, нито повишават жизнения стандарт. Не се хвалете с това! От тях само се краде и се изграждат калпаво, за да може след година да се ремонтират (но вече с народни пари - на данъкоплатците!) и пак да се краде. Но ако от ОЛАФ дойдат в Поморие да инспектират, ЕК доста оперативни програми ще замрази. Особено, ако наблегнат на "водния цикъл" и неработещата нова пречиствателна станция. Между другото, старата канализация свързана ли е с новата и къде отиват фекалиите? Поморие върви на заден ход. Обезлюдява. Младите хора го напускат, поради липса на реализация и защото им е писнало от връзкарските общински нагласени истории. И постоянно да ти искат нещо, за да ти "помогнели" да се случи изобщо нещо.

Борисов, кметът ти от ГЕРБ на ДПС, дето го издигаш за втори мандат, не става. И малкото гербаджии в Поморие, между които има и свестни хора, са отвратени. Гласове за ГЕРБ от тук не чакай на местните избори, нито на президентските. Освен, ако не се фалшифицират изборните резултати и предимно гласувалите за ГЕРБ не са покойници и трайно напуснали България.

Но омерзението на хората не може да се подправи, то е истинско, и в един момент ще ескалира с такъв мощен интензитет, че "морето" ще ви залее до Банкя.

Стоян Тончев

ZADKULISITE.COM
pomoriyka написа на 16/09/2015г. 17:00ч.
Bravo na pi6e6ite!!!! I az se 4udy za takava sme6na zaplata 6e vzema 6ofura my a to kakav targovez bil!!!A Muza4kata kolko paviliona ima da pokaje platajnite ane da iznudva drugite targovzi!!!! Xotela na Mitko Sabev na Kosata kakvo polu4i g-n Bani4ar dano da obezpe4i6 i trite si deza!!!! Davay Stoyne nie mladite sme s TEB!!!!


Аврам Пеев написа на 23/08/2015г. 12:59ч.
Пираните на кмета Група от четирима мъже и една жена воглаве световно неизвестния старшина Мордата и уж личен приятел на Цветан Цветанов се правят на полицаи всявайки страх у поморийци. Под формата на обществен ред, те рекетират непослушковците, като ги заплашват с актове за неправилно поставени пред тях различни предмети с цел съхраняване на изконното си право да паркират пред собствения си дом. Основание затова им дава българската конституция. Да ,но пираните на кмета съвсем избирателно се нахвърлят с крясъци на добросъвестни такива и прибират в джоба си определени суми. Така производителите на домати са необезпокоявани пред дома си или просто на тротоара с наложена от негласна такса спокойствие. Не се пипат лидери на партии, други известни фирми с казани отпред, конуси или просто бутилка с вода. Сакън да не ги разсърдят, че току виж са изхвърчали през есента след поредните избори. Липсата на правна култура на псевдо юристите от община Поморие доведе до тези извращения, които кметската управа знае, но си трае. Нали и пираните трябва да заработят по нещо-лято е! Това нещастно образование като цирей расте в общината и най вероятно ще се пукне след време, ако не бъде късно. Специалистите по право коментират, че пазвантите-пирани нямат никакви права като редовите полицаи и само едно оплакване до Прокуратурата ще ги елеминира като самоволно паразитиращи върху поморийци. Време е компетентни власти да се самосезират относно подобни прояви на пазвантите - рекетьори на поморийския баничар. Мордата им крие около общината в гараж новата си супер кола Ауди 7. Печели стотици хиляди евра, изявявайки се като брокер с особено внимание към руските мераклии за собствени домове. Време е началника да бъде изхвърлен или осъден, а лаещите край него да бъдат освободени, ако вече не станало късно да застанат пред Темида.


до местен написа на 18/08/2015г. 22:40ч.
виждаме го всеки ден, преди да пуснем сифона. вони! иначе за напред - да, бая открадна.


местен написа на 18/08/2015г. 22:36ч.
Лайте си колкото искате,на изборите за да видите колко по-нагоре е Алексиев ще ви трябва морски бинокъл !


Явор написа на 16/08/2015г. 19:45ч.
Еий пияни общинари деня намаля включвайте лампите по рано.


Pomoriec написа на 15/08/2015г. 11:43ч.
Кметският шофьор е завладял целият град с Кафемашините си. Нагъл до безобразие-като шефа си.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню