Детонатор

12 August 2015

Прегледана: 2272 пъти

ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЕРБ-КМЕТА НА СОЗОПОЛ ЩЕШЕ ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯ ЧОВЕК ОТ МАСАТА МУ!ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЕРБ КМЕТА НА СОЗОПОЛ ЩЯХА ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯТ. КМЕТЪТ БЕ В КОМПАНИЯ НА СЪДРУЖНИК НА ИВО ГЕЛА!
Вчера 11.08.2015 г, вечерта към 20 часа, на плажа на къмпинг Черноморец точно пред очите на кмета на община Созопол се разигра поредния екшън по българското Черноморие.
След плажуване двама български граждани – аз, Иван Георгиев и Елена Георгиева бяхме нападнати от Нено Михалев, точно пред очите на кмета на Созопол Панайот Рейзи, който в това време спокойно вечеряше на масата на Н. Михалев в ресторанта на плажа. Ресторанта на плажа е незаконна постройка, а наемател на плажната ивица доскоро е била фирма на съпругата на Нено Михалев.
Н.М. след поредица нецензурни думи и обиди към нас, буквално се нахвърли върху ни и преби Елена, извади пистолет и го насочи към нас за да ни разстреля, но бе задържан от персонала на ресторанта.
Все пак успяхме да избягаме, но за съжаление оставихме колата си пред ресторанта, която намерихме потрошена днес, според очевидци от същия Нено Михалев.
Някъде по време на побоя, кметът на Созопол Панайот Рейзи тихомълком се измъкна и реално напусна местопрестъплението. Остава висящ въпроса защо кмет на българска община е близък с криминално проявени лица и бяга от местопрестъплението?
Лично аз, Иван Г., подадох сигнал в полицията за побой и опит за убийство, която своевременно реагира и задържа Нено Михалев за 24 часа в полицейското управление.
Нено Михалев е лице, известно на полицията, съдружник на известния наркобос от Варна Иво Гела, който е и част от незаконна мрежа за източване на кредитни карти.
Лично Нено Михалев пред очите на кмета на Созопол и други очевидци преби жената Елена Г. и се закани да отнеме живота ни.

Иван Георгиев , 47 год. София, готвач


На снимката: Нено Михалев

Източник: Afera.bg
Victoria написа на 01/10/2015г. 03:33ч.
Как може да пишете такива глупости!!! Това са пълни измислици!!! Не знам как може да има такива хора, който да нямат и малко съвест да лъжат и измислят истории без нищо вярно в тях!!!


4am написа на 13/08/2015г. 15:04ч.
nqma da xodq na more v sozopol.


John Smith написа на 13/08/2015г. 06:12ч.
Глупаво, много глупаво. В мафиотска държава полицията няма да ти помогне, нещата не се правят така. За такива вендета, има поне сто начина да го направиш инвалид за цял живот или поне за дълго време. Но човек трябва много да чете и експериментира ако иска нещата в живота му да вървят. Сещам се за една отрова от жаба, мажеш малка стреличка ( преди това трябва да си се научил да стреляш с тая игличка на два три метра ) и маскиран според случая го поразяваш във врата примерно. След час няма да може да се движи, ефекта трае доста време. А в зависимост от жабата може и да ритне бакърчето. Отровата е непроследима. Така , сега да оставим криминалните романи и да видим картинката в мащаб. Едни 20000 индивида са заграбили , кой каквото е могъл и се чувстват безнаказани и богопомазани, само че забравят , че бог в този смисъл, с помазването, не съществува. Рано или малко по-късно ще им се случат случки. Основният въпрос , който е преди случката в къде крият парите :))))))
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню