Градът

27 July 2015

Прегледана: 833 пъти

БОРИСОВ ДАЛИ ИМА РЕЗЕРВЕН ВАРИАНТ ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ ОТ ГЕРБ ЗА ПОМОРИЕ?Борисов дали има резервен вариант за кандидат-кмет от ГЕРБ за Поморие?
Ами ако случайно в предизборната кампания се появят снимки, доказващи нечии зависимости или пък видеа как някои хора се търкалят пияни в тревата, или се свличат на земята при смесването на алкохол с антидепресанти, или и други забранени субстанции - готов ли е с кризисния пиар с подмяна на герб-фигурата?
А Борисов знае ли, че само с един сигнал до ОЛАФ във връзка с европейското финансиране на проекти в Поморие ще бъдат спрени цели оперативни програми?
Борисов знае ли, че в Поморие циганите и мюсюлманите в смесените селища искат полиция и жандармерия в изборния ден, за да не ги извежда "никой" от домовете им и насилва да гласуват за ГЕРБ и/или ДПС?
Борисов наясно ли е, че масовите изборни машинации в цяла България в полза на БОСТАН-а и купеният вот могат да се окажат двигател към организирането на нацонални протести?
Борисов, след като в ГЕРБ нямате кадри, се саморазпуснете!
Колкото и да е могъща една ОПГ, все някога бива разбита. Световната практика показва, че това се случва в повечето случаи отвътре. Особено ако има и външен натиск.
А ти най-добре знаеш как всичките ти черноморски кметове бяха напазарени от ДПС при кабинета "Орешарски" и кому са най-верни и към този момент! Не и на ГЕРБ!

Стоян Тончев
Помориец написа на 28/07/2015г. 00:21ч.
А ти имаш ли салфетка да си изтриеш пяната от устата :) Много злоба бе Стоянчо,не е добре за здравето !
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню