Ринг свободен

30 June 2015

Прегледана: 946 пъти

КОЛКО ВЕЛИК Е ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ - НАРЕДИЛ ДА ГЛАСУВАТ 100 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ЮНКЕР. НА ТОВА МУ ВИКАМ ПРЕДИЗБОРЕН РУШВЕТК'ва е тая истерия по гръцкия дълг? 'Що е тоя рев, че Гърция отивала към фалит, че ще излиза от еврозоната? Даже днес един неорентиран гербераст обясняваше как ще се върне граничния контрол и ще попълваме митнически декларации при влизане и излизане на границата с Гърция.
Прости му, Господи, неграмотността не е порок! От'де да знае депутатина разликата между "Европейски съюз" и "Еврозона". Това не се учи в Магнаурската школа в Симеоново! Което не му попречи да се пеняви колко лош народ са гърците, защото не искали да си плащат дълговете и сега ние трябва да се напинЯме да плащаме и за тях! И колко велик е Тиквоний Банкянски, защото наредил на правителството да гласуват 100 000 000(сто милиона) евро да се дадат помощ на Юнкер, за да реализира плановете си!

Кои планове - само Боко и Юнкер си знаят!

На това аз му викам - рушвет, узаконен с решение на МС! За да се изсипят всичките хрантутници след два месеца, да славославят герберастите и омайват непрогледналите следовници на герберастката върхушка! И целият рев срещу елините е за всяване на уплах и паника - ако не сме ние герберастите, ще станете като гърците! Тая мантра божеството от Банкя повтаря от 2009 година!

Много се надявах поне едно нещо да свърши като хората - майка ми да взема "гръцка" пенсия! Ама, тя некадърността, по хората ходи - не можа да ни направи като гърците, дори да падат - го правят гордо! А на нашите тюфлеци кръста им мек, а устата голяма - вече дудука малък за тях е, трябва флигорна!

Затова Европата от днес говори за "оставане на Гърция в Еврозоната" и май забравиха за фалита! Така както забравиха за мераците Тиквонийски да го приемат в тази зона!
Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола!

Иван Петров

Адвокат, апелативен прокурор на София /1998 – 2005/


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню