Детонатор

12 June 2015

Прегледана: 1119 пъти

Бойко Методиев Борисов го нЕма във филма на Путин. Ще участва единствено във финала на „руското ресто“„БОЙКО И ПУТИН ЗАЕДНО В БАКУ“. ХА-ХА! НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!
„Бойко и Путин заедно в Баку“, квичат слугинските проправителствени медии. Внушението е, че Бойко Борисов, който отиде в Баку заедно с масончено Красен Кралев, едва ли не ще се срещне с Путин.
Както АФЕРА първа и единствена писа, напъните на Бойко Методиев Борисов да стопли отношения с Путин, са кауза пердута. Опитът на Борисов да се скрие зад мощното тяло на авера си Пеевски, /който го горят вече с „руското ресто“, взимайки му „Булгартабак“ и наказвайки го със задържаните контейнери с цигари в Турция за стотици милиони/, като набута „Детето“ на ДПС уж в полза на руснаците в интервюто си по Нова тв, е жалко упражнение в стил банкянска филия с мас.
За сведение на невчасовите журналя, АФЕРА ще уточни, че на 12 юни Путин има знакова фундаментална среща с Ердоган в Баку, на която ще бъде обсъждан „Турски поток“, ситуацията на Балканите и тази в … Сирия, а на 13 –ти се среща с азербейджанския държавен глава.
Бойко Методиев Борисов го нЕма във филма на Путин. Ще участва единствено във финала на „руското ресто“.

Afera.bg

Колаж на "БОСТАН"-а: Матей Димов


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню