Детонатор

10 June 2015

Прегледана: 894 пъти

ЗА „ЧРД“ „БОЙКО“ ДРАПА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ПУТИН. ВСИЧКИ, КОИТО ИГРАЙКАТ ХЕМ С РУСИЯ, ХЕМ СЪС САЩ, ИМАТ СЪДБАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ„Премиерът на България и президентът на Русия ще присъстват на откриването на първите Европейски олимпийски игри, които ще се проведат в столицата на Азербейджан. Церемонията ще се проведе в петък, а самото състезание ще протече от 12 до 28 юни. В него ще участват 130 български спортисти, които ще представят страната ни в 30 спорта. Заедно с министър-председателят, ще пътува и спортният министър Кралев. Двамата ще присъстват на състезанието по борба, което ще се проведе на 13 юни. Интересното в случая е, че точно тогава е рожденият ден на Борисов. След края на надпреварата двамата ще летят обратно за България."

Официозният „Стандарт“ реди и, че: „Бойко Борисов ще се опита да се срещне с Владимир Путин след церемонията по откриването на Европейските игри. Целта на срещата ще бъде да се направи крачка към подобряване на отношенията между България и Русия и да се обсъди бъдещето на „Южен поток“, който по неофициални данни ще заобиколи нашата страна, но все още няма официален документ, който да потвърди решението на руснаците“.
АФЕРА вече анализира проектила на „руското ресто“.
За „ЧРД“ Бойко Борисов драпа да се добере до Путин, а паж му е масончето Красен Кралев. Колко мил „жест“ към „реформаторите“ и „патриотарите – кабелари“, дето се продраха да реват против Путин и Русия.
Тях ги чака друга съдба, изваяна в Банкя, типично по „Бойковски“ – след местните избори точно техният „Бойко“ ще ги ритне от кабинета. Както се казва – една година кабинет без успешни реформи, да не мислите, че „Бойко“ ще го отнесе? Цялата пропагандна медийна слугинска машина ще оповести немедленно виновниците – и те са, разбира се, са „реформатори“ и „кабелари“, дето му се натресоха на Борисов „франко“.
Да се върнем обаче на „ЧРД“-ъто. Борисов, подлагайки се към Путин, за пореден път отиграва „заученото си упражнеиие“ – хем с „белоглавите“, хем с братушките.
ДПС са в капан, заради Пеевски и Доган има сложен ребус за решаване с „Детето“. Борисов вече изплеска репликата за „махането на Пеевски от ДПС“, въобразявайки си, че като се промуши между янките и руснаците в единодушието им по темата „Шишко“, ще се спаси от „рестото“.
Всички обаче, които играйкат такава игра хем с руснаците, хем с американците, имат една съдба. Справка – Илия Павлов.
По мек вариант – излизат от управлението принудително.

Afera.bg
дрон написа на 12/06/2015г. 10:49ч.
„Бойко и Путин заедно в Баку“, квичат слугинските проправителствени медии. Внушението е, че Бойко Борисов, който отиде в Баку заедно с масончено Красен Кралев, едва ли не ще се срещне с Путин. Напъните на Бойко Методиев Борисов да стопли отношения с Путин, са кауза пердута. Опитът на Борисов да се скрие зад мощното тяло на авера си Пеевски, /който го горят вече с „руското ресто“, взимайки му „Булгартабак“ и наказвайки го със задържаните контейнери с цигари в Турция за стотици милиони/, като набута „Детето“ на ДПС уж в полза на руснаците в интервюто си по Нова тв, е жалко упражнение в стил банкянска филия с мас. За сведение на невчасовите журналя, на 12 юни Путин има знакова фундаментална среща с Ердоган в Баку, на която ще бъде обсъждан „Турски поток“, ситуацията на Балканите и тази в … Сирия, а на 13 –ти се среща с азербайджанския държавен глава. Бойко Методиев Борисов го нЕма във филма на Путин. Ще участва единствено във финала на „руското ресто“.


Къчо Карамасуров написа на 11/06/2015г. 15:50ч.
-ФУРНАДЖИЙСКИТЕ ЛОПАТИ НЕ СА ДЕФИЦИТНА...СТОКА,А ТОЗИ ИЗЯВЕН БАНДИТ ДАНО ГО ПРЕЧУКАТ...ПО-СКОРО !!!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню