Детонатор

19 May 2015

Прегледана: 1109 пъти

АЛО, ШМАТКИ ОТ НСО, АМИ АКО ГО БЯХА УБИЛИ, БЕ! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ХЕЛИКОПТЕРА?В тая Бокова държава всичко е майтап. И охранителите му даже. НСО, подобно на „професионализма“ на ДАНС, допуснали някакъв си тип да влезе остро зад гърба на безценния на нацията Бойко Методиев Борисов. Човекът, за нещастие на някои, а за радост на други, не го думнал – Бойко Методиев, де – ами взел да му обяснява как на някаква си монета не пишело България ами Република България, или обратното – в тая държава на мафията, това е все тая.
Цялатата тая дунанма се случила на икономическия форум, на който мрачен Бойко Методиев Борисов мислеше „схема как да върне кинтите, защото ял дървото“.

Поредният кретенизъм в държавата, наречена България, най-точно коментира Валери Тарандов във Фейсбук: „Ами ако го бяха убили, бе?! Кой ще плаща за хеликоптера?“ Ние смирено ще добавим, че няма начин тоя тип да не е бил човек на Путин, просто няма как да не е на Путин. Иво Инджев вече със сигурност го е разконспирирал. Само дето Путин като прати „руското ресто“ и шматките от НСО, и Борисов няма изобщо да се усетят на кой свят точно /вече/ се намират.

Afera.bg
ss написа на 20/05/2015г. 13:12ч.
Е ако го убият нямаше да е първият български министър председател които е убит в България тука имаме традиции Стефан Стамболов Александър Стамболийски Андрей Луканов традициите трябва да бъдат продължени!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню