Градът

15 May 2015

Прегледана: 1375 пъти

СКАНДАЛЕН СИГНАЛ ДО "ЗАД КУЛИСИТЕ" ЗА ПОМОРИЕЗАД КУЛИСИТЕ публикува дословно, без редакторска намеса, получен на редакционната си поща анонимен сигнал, поради скандалната информация, която съдържа:

"КМЕТЕ, КМЕТЕ,Толкова си издухан вече, че от липса на въздух започваш да губиш ориентация къде се намираш и с кого, какво приказваш………….
Май, твоята идиотска идея да поставиш статуята на защитника на града ни Св.Георги в центъра на кръговото кръстовище не стана. Светията, нито ти е подчинен, нито е на щат към тебе, нито ти си месия. Освен, ако си вече си превъртял в обкръжението на твоите пудели, скачайки в унес около тебе?
И какво ти трябваше да говориш с дядо Йоаникий на официалния обяд на Гьоргьовден колко си велик. Отговора на дядото беше жесток към тебе, нали така? Свидетели от първа ръка разказаха как си позеленял от яд!
Разбра ли, най сетне, че Светията не ти е подчинен, още по малко да бъде поставен като регулировчик в центъра на колелото. За твоята недомислица, ти получи заслужено шамар от най високата църковна институция в страната.
Ще се изпълни мнението на светата Църква, защитника на античния Анхиало и патрон на манастира ни, да бъде поставен пред боровите дървета до оградата на манастира. Миряните да поставят там цветя и се молят на спокойствие!
Защо на 6 май не дойде делегация от Неа Анхиало знаеш най добре с пиянските оргии всяка година там от т.н. делегация от община Поморие. Нито има сключен договор досега, и на гърците им писна от това безделие.
Не стана и твоята далавера да обсебиш двора на манастира от 23 дка за уж измислен парк, при съществуваш вече такъв. Близо 500 години дори турците не са посмели да се докоснат до църковните земи, а ти нещастник си позволяваш да игнорираш историята на нашия град в полза на скрити частни интереси.
"Кой ти даде право да продадеш земята около най старата ни църква „Христос“, и кой ти даде право да забраниш желанието на църквата да постави пилони до входа с развети знамена на българския национален флаг, на Европейския съюз и на Светата Сливенска митрополия. На 6 август ще се чества 250 години!
Както казват възрастните поморийци, чорапа започна да се разплита, и съдебните дела около крещящите закононарушения в общината излизат най сетне! Губенето на ориентация е показателно за избиващата твоя злоба!
Очаквани с радост от нашите съграждани съдебни дела, за да се разбере колко е куха и проядена от корупция е измислената върхушка около тебе. Папкането май ще секне за радост на обикновените съграждани. Иде Видовден!
За твое нещастие, историята не можеш да я промениш, още по малко да налагаш своите пост комунистически виждания, мухлясали от некачественото брашно с което правиш банички. Поморийци виждат и разбират твоя тъжен край. За морал, семейни ценности и други етични неща не ставаш въобще"!
хихихи написа на 16/05/2015г. 23:20ч.
ЧЕ Е ИСТИНА - ИСТИНА Е!Ама - към Хаха - Ако очакваш да видиш засрамен кмет по улиците - забрави!И още - поради липса на закони в страната/имам предвид Темида/-нищо чудно,ние,тук пишещите и възмущаващите се да сме направили с коментариите си БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НА КМЕТА ....и утре да го видим още по-щастлив....


БТР написа на 16/05/2015г. 22:15ч.
До Станчо Направо се разтреперих от страх.Дай да ги видим тези съдебни дела и актове,че да си наемем някой добър адвокат.А на тебе и на този,който е написал писмото, ви съветвам да се успокоите малко,защото гробищния парк е пълен с неврастеници като вас.


Станчо написа на 16/05/2015г. 20:36ч.
Какъв поп ти се привидя бе ненормалник. Тук става въпрос на крещящи злоупотреби на кмета, надлежно описани в поредица от съдебни дела и актове на контролните органи. Ако по професия си лизач на кмета облизай се сам! Идиотите са в редиците на гепаджиите избрани селективно от баничаря кмет. И сега трещят мартинките им от предстоящите срещи с Темида.


БТР написа на 16/05/2015г. 11:43ч.
То бива злоба,ама от това писмо направо прелива. Анонимният автор явно се изживява като по-близо стоящ до Светията,което ме кара да мисля,че писмото е написано от някой дълбоко комплексиран поп.


Хаха написа на 15/05/2015г. 22:41ч.
Намери се кой да му каже цялата истина. Сега голям срам по улиците.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню