Градът

15 May 2015

Прегледана: 1340 пъти

КМЕТЪТ НА ПОМОРИЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО СЪДИЯ И ПРОКУРОР - РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ И "УВОЛНЯВА" ПРЕДИЗБОРНОГерб-кметът на Поморие раздава "правосъдие".
На официалния сайт на Общината е публикувана докладна-записка от кмета Иван Алексиев до общинския съвет, с която иска отстраняването на управителя на МБАЛ-Поморие д-р Цветомир Цветков и провеждането на конкурс за назначаване на прокурист на дружеството.

КОВАРЕН ОПИТ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ

Председателят на общинския съвет от ГЕРБ, д-р Милена Енева, побърза да свика извънредно заседание на ОБС-Поморие за 20 май, в което да бъде гласувано отстраняването на колегата й.
Фрапиращото в случая е, че кметът на община Поморие изтъква като мотиви за вземането на такова решение от общинските съветници констативен протокол на Изпълнителния Директор на Изпълнителна агенция „Медицински одит”, който не е окончателен и има препоръчителен характер.

НИКЪДЕ В ПРОТОКОЛА С КОНСТАТАЦИИ НЕ Е ЗАПИСАНО, ЧЕ УПРАВИТЕЛЯТ НА МБАЛ-ПОМОРИЕ Е НАНЕСЪЛ УМИШЛЕНО ВРЕДИ НА ДРУЖЕСТВОТО!

Но в докладната записка на ГЕРБ-кмета под т.1 е записано: "1.Освобождаването на Управителя на МБАЛ Поморие ЕООД от заемане на длъжността без същият да бъде освободен от пълна отговорност за причинените виновно вреди на дружеството." (ВИЖ ТУК)

В докладната записка на кмета на Бойко Борисов никъде не са прикрепени доказателства "за причинените виновно вреди на дружеството" от някого, още по-малко от управителят на МБАЛ-Поморие. Дали някой е нанесъл вреди (изобщо) и дали във вината има умисъл или не, може да се произнесе единствено БЪЛГАРСКИЯТ СЪД. А ОБВИНЕНИЯ СЕ ПОВДИГАТ ЕДИНСТВЕНО ОТ ПРОКУРАТУРАТА!

В качеството си на какъв - някакъв кмет, пък бил той и от ГЕРБ, повдига обвинения и издава присъди?
Това не е ли поредният опит за манипулиране на общественото мнение, което да се отрази и на "правилното" гласуване от страна на общинските съветници?


Нека да припомним, че преди няколко месеца кметът на Поморие излезе със същите обвинения срещу д-р Цветомир Цветков. Като Управител на МБАЛ-Поморие, д-р Цветков на пресконференция заяви, че е сигнализирал компетентните органи, които трябва да установят дали е извършвал престъпления или думите на кмета са клевета.


ZADKULISITE.COM
Алексис Зорбас написа на 18/05/2015г. 07:39ч.
Баничарът се изживява на специалист по градоустройство. Голямо лапане пада на кликата около него.


POMORIIKA написа на 17/05/2015г. 21:23ч.
VREME E CVETKOV DA SI XODI


Помориец написа на 15/05/2015г. 20:15ч.
Кмете време е и на Себе си да повдигнеш обвинения и на Гайдата също-нанесените вреди от вас са на приблизителна стойност няколко милиона и това е доказано от АДФИ с 16 акта на теб и заместниците ти???


Пияният майстор написа на 15/05/2015г. 20:00ч.
Тоз Баничар от снимката му кажете когато отрезнее тогава да се показва по мероприятия .
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню