Градът

14 May 2015

Прегледана: 1261 пъти

ГОТОВ ЛИ Е ГРАД ПОМОРИЕ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ЛЕТНИЯ СЕЗОН??? ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!Въпреки големите обещания на ГЕРБ-кмета, че до 01.06.2015 г. Поморие ще е готово за Лято-2015 /първоначално се изхвърли с края на април!/, читатели на ZADKULISITE.COM не спират да изпращат сигнали, противоречащи на кметските обещания:

1. Новата крайбрежна алея е без осветление и вечер е невъзможно да се разхождаш по нея. Освен това няма изградени стълби от/до нея, което отнема възможността на по-възрастните, които живеят в участъка "бившия Лимонаден цех - 25 блок" да се "насладят" на гледката;

2. Продължават изкопните работи по проект "Воден цикъл", въздухът в града представлява кълба от прахоляк, които причиняват астма и бронхиални проблеми на децата;

3.Бившата ЖП-гара е препълнена с тръби и инертни материали??? Какво се получава - имаме алея, за да гледаме багери и огромни купчини чакъл и пластмаси;

4.Плажовете готови ли са да посрещнат първите туристи, които вече са тук?;

5. Прословутият квартал "Малко солено езеро" е до никъде! Да не забравяме, че за там се проведе обществена поръчка за асфалтиране на няколко големи улици - "Европа", "България", "Цар Иван Александър", "Тутхон" и др. Парите ли свършиха или заминаха за друго?? Нали за там бяха заделени близо 5 милиона лева от продажбата на големия парцел от 11 400 кв.м и още няколко малки. Къде е обещаният парк??

6.Навсякъде асфалтът е разбит (ул. "Цар Петър","Крайбрежна", "Княз Борис" и др.);

7. "Реновацията" на Стария кей още не е приключила. Основите му са все още старите и ръждясали;

8. Изпълнението по проекта за булевард "Яворов" и лятното кино още не е започнало.

Общински съвет-Поморие знае ли как и за какво се харчат парите на данъкоплатците, защото обещанията започват да се превръщат в мираж, след като сроковете не се спазват.

БОРИСОВ, РАЗКАРАЙ СИ КМЕТА ОТ ПОМОРИЕ ИЛИ ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ НЕГО? АКО НЕ ЗНАЕШ КАК - КЛИКНИ ТУК


ZADKULISITE.COM
Общински съветник написа на 22/05/2015г. 19:29ч.
Баничарят прахоса парите гласувани за инфраструктура в малко езеро с Гайдов ги обърнаха на водка. Улици и паркове няма да има скоро.


Kitara написа на 21/05/2015г. 10:31ч.
Da eba maikata kradliv bani4ar opravi ulicite.


Баничарят Шеф написа на 15/05/2015г. 15:43ч.
Спокойно ще се строи цяло лято. Всичко което казвам на Оперативките и интервютата е Долна лъжа. Лъжливо Баничарче съм.


Общински служител написа на 15/05/2015г. 10:58ч.
Парите за инфраструктура в малко езеро се изхарчиха за други дейности.


Надя написа на 15/05/2015г. 10:51ч.
Когато носиш много дини под една мишница изтърваш всичките-получава се некачествено строителство . Кмете изкарай си носа от Общината и виж какво става в града . Нищо няма да е готово до началото на Лятото.


Веско написа на 14/05/2015г. 22:15ч.
Тези тръби от снимката са за слагане по проект воден цикъл. Без да се положат и снимат няма акт-15 и не може да се плати на изпълнителя,така че кмета може да си дърдори колкото си иска никой не му вярва.


Помориец написа на 14/05/2015г. 21:11ч.
Кмете тоя Гайдов направо те изпържи като Цаца на капана си.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню