Детонатор

26 April 2015

Прегледана: 1395 пъти

ПУСНЕТЕ ВИДЕО С РАЗДУМКА МЕЖДУ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ! И КАЖЕТЕ - ОТ КОЙ ЕТНОС Е ПРЕБИТОТО НОВОРОДЕНО?И като заваляха едни видеа, не ти е работа. Цветан Василев и Иван Искров се люшкват, вълнувайки се от съдбата на момата Калина. Болница разпостранява видео как акушерка бие бебе в продължение на сума ти време, вместо да обясни аджеба, следи ли някой изобщо охранителните камери в тая болница. И ако има такива камери, за какъв такъв са сложени, след като някой може да бие бебе в продължение на повече от час и НИКОЙ да не се намери да реагира. А ако беше влязъл някой и избил всички бебета, или нахлуе в операционна и изколи лекарите?

Всички „споделят“ в социалните мрежи видеото с бебето и песньовката между баш – банкери. Междувременно някаква изродка пък си пуска опеченото домашно куче в тава и „споделя“ как го изяла с приятели. Някои даже се кефят.
Никой не пита, никой не търси причините издълбоко. Смърт, линч, искат „споделящите“. Никой даже не си задава простичкият въпрос – кой пусна видеото с бебето и защо, и какво се целеше с това.
Айде, сега, пуснете видео с раздумка между Борисов и Пеевски и да видим колко медии ще го „споделят“ и колко журналисти ще си отворят устичките за да го заклеймят.
Блаженни са верующите.

Afera.bg


ЗАДКУЛИСИТЕ пита: Ромче ли е пребитото новородено? И как така този път никоя медия не се позаинтересува кои са родителите му, да вземат интервю, да попитат как се чувстват... Заповядано ли е на телевизиите да мълчат за произхода на пребитото бебе на 4 дни? Къде са родителите му, кои са, защо се крият? Платено ли им е да не се показват?
Екатерина Генчева написа на 27/04/2015г. 14:55ч.
И аз си задавам въпросите, които поставя Афера.вг. Мисля, че много хора си ги задават и обществото трябва да получи отговор защо по телевизиите постоянно се показват скандални истории, които остават мистериозни и необясними.Това е целенасочено отвличане на вниманието на обществото от важните въпроси на съвременното ни битие.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню