Градът

19 April 2015

Прегледана: 927 пъти

На калпав кмет, гражданите му пречат!В рекламен клип на България показват кадри и от Поморие, но за жалост не се виждат най-големите "забележителности" на града - проект "Дамски цикъл" и/или кметът с шапка "идиотка". (ВИЖ ТУК)

На 03.04.2015 г. кметът на Борисовия "БОСТАН" в Поморие отсече: Градът ще блести за началото на летния сезон. До 20-ина дни ще приключат основните дейности по проекта за водния цикъл на Поморие. В началото на май градът да грее в очакването на първите си туристи. Реално проектът ще продължи до края на годината, но в този период ще се работи по пречиствателната станция и шестмесечните проби на канализацията. Днес сме 19.04.2015 г. На БОСТАНджи-кмета остават 4 дни, ако изобщо има някакво намерение да изпълни гръмките си обещания.

Но, уви...

От много приказки проект "Воден цикъл" се превърна в невъобразим, перманентен "дамски цикъл". Най-вероятно, за голямо съжаление, няма да може да приключи навреме и ще зацапа дори празника на града 6-ти май, защото "кварталци били крадливи и се включвали незаконно в стария водопровод", се разбира от подадената информация в общинския сайт. (ВИЖ ТУК)
Много интересно би било кметът с шапката "идиотка" да обясни как някой от кв. "Свети Георги", ама така, съвсем незабележимо, е махнал асфалта, разкопал, спрял водата, свързал се е към стария водопровод, след което е пуснал водата, закопал, асфалтирал и НИКОЙ НЕ ГО Е ВИДЯЛ.

На калпав кмет, гражданите му пречат!

Стоян Тончев
Чапаев написа на 24/04/2015г. 07:23ч.
Така е другари! Какво му е изобщо европейското? Поморие се напълни с руснаци, с руски олигарси, руски хотели, руски квартали, руски магазини, руски заведения, руски мутри, руска мафия. За българите не остана и въздух за дишане. Вън алкашите от Поморие. Властта да си ги взима и да ходи в Сибир, да си върнем града!


Алф написа на 20/04/2015г. 01:59ч.
Кмета да каже защо някой трябва да се включва САМ към стария водопровод?Какво водоснабдяване осигурява стария водопровод, защо и за кого е предназначено????


Морска написа на 19/04/2015г. 16:52ч.
Верно е.Има неправомерно вързани.Двама вече хванаха.


Помориец написа на 19/04/2015г. 12:35ч.
Алексиев престани да си измисляш глупави причини за забавянето
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню