Общество

11 April 2015

Прегледана: 2141 пъти

МЪЖ СЕ САМОЗАПАЛИ В СТОЛИЦАТА НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН. В ДЪРЖАВАТА НА БОЧЕТАТА И ШИШИТАТА. ДА НЕ СЕ ВРЪЩА МРАЧНАТА ЕПОХА ОТ ПЪРВИЯ КАБИНЕТ НА БОРИСОВНовината за самозапалилия се мъж в столица ми помрачи и без друго непразничната вечер. Човекът излязъл в една зелена площ, излял бензин или друга запалителна течност, драснал клечката и си отишъл завинаги. Очевидци се опитали да му помогнат, но уви - безуспешно. Човекът е загинал. Доброволно.
Не се съобщава дали е оставил предсмъртно писмо, нито други данни и мотиви за отчаяния му акт.
Моля се да не се връща мрачната епоха от края на първия кабинет на Борисов. Тогава много хора си заминаха, материализирайки протеста срещу диващината.
Дано не се върнем в ония времена!

Любо Кольовски


ЗАДКУЛИСИТЕ: Мъжът се е самозапалил тази вечер, след 20 часа, в столичния квартал "Люлин" 9. На връх Великден! Това е България на Бочетата и Шишитата. Не държава-майка, а мащеха. И мъките не стигат до тук! Половината от пенсионерите посрещат празниците на ПРАЗНА трапеза, поради административни недомислици. Щели да им изплатят подаянието след 13-ти.
От НАП пък са запорирали в четвъртък банковата сметка на баща с 5 деца. Емил Стоянов: "Като глава на семейство с пет деца, днес научих, че НАП са сложили запор върху ЦЯЛАТА ми и без друго мизерна заплата (единствения ни доход заедно с детските) . Направиха го без никой ( нито от НАП , нито от банката ) да ме уведоми или предупреди за това.Държавата ( НАП ) пожелава весело гладуване на децата ми по време на светлите празници и следващите 10 месеца. Геноцид в действие!Правова държава ... Европейска ...Помрачиха ни празника. Ужасно е!"
Това е България на Бочетата и Шишитата, на шлиферите, на социологическото МВР, на изнесената ДАНС към "изнесени звена", на корупцията, кражбите и продажбите. И на факлите. Живите факли!

Колаж: Кирил Стаменов
На оръжие братя написа на 13/04/2015г. 13:24ч.
https://www.youtube.com/watch?v=RLWnqvrah38


драгомир написа на 13/04/2015г. 00:32ч.
ТЪЖНО И ЖАЛКО....? ЗАЩО СЕ САМОУБИВАМЕ вместо да трепем управници...????????????????
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню