Детонатор

07 April 2015

Прегледана: 1276 пъти

Шефското място в МВР- Враца се пази за аверите на изритания шеф на ГДБОП ФлоровЧенгета на изритания шеф на ГДБОП Станимир Флоров ще оглавят МВР-Враца. Според вътрешна информация, която сподели с BIG5.BG униформен източник, мястото на полицай №1 в града се пази за Калин Николов или Дамян Петров.

Нашият информатор уточни, че към момента полицията във Враца е единствената дирекция, която стои без началник, именно защото мястото е запазено за ченгетата на Флоров.

Във Враца обаче се говори, че Калин Николов имал видими психически отклонения, а Дамян Петров бил обикновен физкултурник, треньор и състезател по стрелба в спортен клуб „Спартак“.

Двамата се познавали лично с повечето врачански мутри, след които и соченият за местен бос Йордан Тонов – Данчо Пръча. Най-страшната мълва за двете ченгета е, че според данни в БОП имената им протичали в разработка по опит да бъда изнесен 60 килограма хероин през границата при Оряхово.

Техният ментор - Станимир Флоров, е от най-приближените хора до Цветан Цветанов. По време на първия кабинет на ГЕРБ той беше с ранг на зам.-главен секретар, но според мнозина де факто е управлявал министерството зад гърба на главния секретар Калин Георгиев през годините, когато ГДБОП произвеждаше акция след акция.

WWW.BIG5.BG

Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню