Градът

19 May 2014

Прегледана: 768 пъти

РПГ: Управлението на Борисов разсипа българската икономикаВ неделя на 18 май 2014 г. „Движение за справедливост – РПГ“ учреди клуб на съмишленици във Варна. Председателят Николай Цонев и съмишленикът на РПГ Радослав Каратанчев се срещнаха с гражданите на морската столица и представиха местния отговорник Кремена Томова. В получилата се дискусия, акцент се постави върху политическия натиск, оказван на бизнеса от ГЕРБ в цялата страна и конкретно във Варна.

„Управлението на Борисов разсипа българската икономика и доведе до фалит над 300 000 фирми. Чрез различни представители на властта, бизнесът ни бе рекетиран, заплашван и разсипан. Когато собствениците на изнудваните предприятия отказаха да си плащат на ГЕРБаджиите, срещу тях бе използван целия инструментариум на управниците – като се започне с данъчна репресия и се стигне до саморазправа и побоища. И след това на тяхно място се поставиха едни други фирми, по случайност собственост на приближени до Цветанов, Борисов или до някого друг от партийното ръководство.

С разсипването на бизнеса, работодатели останаха олигарсите и държавата – разбирате за какво влияние си говорим. Освен работодател, държавата се превърна и в основен рекламодател – чрез оперативните програми на ЕС. Това осигури и медийния комфорт и спокойствие, с което Борисов разполагаше“, обясни пред присъстващите председателят Николай Цонев.

„Няма по-голям лъжец и наглец от лицето Бойко Борисов. Ако не си човек, който го боготвори, влизаш в затвора.“, споделиха участниците в дискусията.

„Погледнете политическата клика на бившето управление, за да разберете какво означава Движението за справедливост – това са хората, които действително отнесоха най-черните страници от нашата история. Те бяха съсипвани – под турско робство не е имало такова клане, каквото имаше тогава. Това е клане, защото те колят свои и то пред лицето на Европа. И след това идват и се молят за вашия вот и вие им го давате - на грешните постановки, на грешните хора.“, допълни Радослав Каратанчев.

Движение Справедливост – РПГ
Бе подкрепено и от Мишо Шамара с думите НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ !!!
Ivanova написа на 10/01/2015г. 19:36ч.
...не желая да си мърся ръцете и душата с бандата „гер.“ От другата страна на терминал 2 ще изчакам да се САМОИЗЯДАТ... друго за поглъщане не остана.


помо написа на 05/08/2014г. 02:02ч.
И аз това казвам.Не само ГЕРБ а и някой други. Ама кой да е на власт от тук нататък?
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню