Детонатор

26 March 2015

Прегледана: 894 пъти

ГЕРБАДЖИИ СИПЯТ ЗАПЛАХИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВЛАСТОВИ РЕСУРС КЪМ СЪМИШЛЕНИЦИТЕ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ!ГЕРБ ЗАПОЧНА ОТСТРЕЛА НА ХОРАТА НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ СЪС ЗАПЛАХИ И МАЧКАНЕ!

След като Велизар Енчев обяви, че създава Движение за радикална промяна, което ще прерасне в нова партия, машината на ГЕРБ започна тотален отстрел на привърженици на Енчев. Във всички градове предприемачи и бизнесмени, които симпатизират на Велизар Енчев, са подложени на шокираща преса в стил: „Много си малък, имаш бизнес, внимавай как ще го загубиш!“.

Гербаджиите прихващат всички, които по някакъв начин могат да помогнат на новото движение, и сипят заплахи от позицията на властови ресурс, че ще бъдат смачкани, ако не се дръпнат от Велизар Енчев.
Това се случва повсеместно, като се следят и привърженици на Велизар Енчев в социалните мрежи.
АФЕРА написа, че радикалната промяна зависи не само от Велизар Енчев и екипа му, а от народа, който или трябва да излезе от оковите на поговорката „преклонена главица сабя не е я сече“, или още поне 20 години да избере да бъде „простия“, който се управлява от „простите“.

Afera.bg
кара-л написа на 26/03/2015г. 17:44ч.
Още не е създадена партия, а страхът от нови идеи събужда агресия срещу нея. Разбира се партия, която заявява,че ще работи срещу статуквото няма да бъде допусната ей така в публичното пространство. Ще има активна съпротива, ще има удари под кръста и над кръста, ще има заплахи и какво ли още не. Пробивът ще бъде труден, но трябва да се разчита на волята, устойчивостта и умелото ръководство на новата партия. Желая й успех!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню