Градът

21 March 2015

Прегледана: 955 пъти

Поморийци са възмутени от "европейския" приз за Община Поморие "за иновации и добро управление"От 7 часа ми звънят, пишат... Е, станах вече. Възмутени са хората, че връчили приз на Община Поморие за иновации и добро управление. Ядосват се, други се смеят подигравателно: "Какво ти добро управление, какви иновации?".

Тези награди, които в България се спрягат от определени кръгове за "най-престижните награди на Съвета на Европа" и ги наричат "европейски", се връчват на 18 общини, защото толкова са изработените статуетки за нашата страна. Добре е да се знае, че Съвета на Европа не е институция на Европейския съюз (ЕС) и няма нищо общо с Европейският съвет и Съветът на Европейския съюз. Съветът на Европа е политическа международна организация и съществува отделно от Европейския съюз.

Това са едни измислени "европейски" призове, които се връчват на нуждаещите се от лъскане на имидж кметове. Има определена бройка за България и комисия от Министерски съвет (управляващата клика) избира кого да награди, а не комисия от ЕС. Само като знаете в какво състояние е града (от иновации) и че срещу кмета на Бойко Борисов има заведено дело за дискриминация - забрани допускането на гражданка в център "Административно обслужване" в сградата на Общината. Тези му действия приз за добро и прозрачно управление ли заслужават?!

Това са едни герберски призове на крайно нуждаещите се от лъскане на имидж кметове. И се случи така, защото са само капацитети в тази партия и от толкова много ум на едно място не могат да намерят друг кандидат-кмет за Поморие сред членовете си.

Впрочем, не трябва да се забравя, че БСП през 2013 г. също раздаде "европейски" награди на гербаджийските общини, включително и на Поморийската, докато пред сградата на Общината имаше протест против управлението на ръководството и кмета. Министърката на БСП Терзиева цяла година налива пари в Поморие, защото работели много добре с кметовете на ГЕРБ, особено с нашия Ваньо.

Така, че внимавайте как гласувате и за кого.

Стоян Тончев
Чапаев написа на 24/04/2015г. 07:21ч.
Така е другари! Ккаво му е изобщо европейското? Поморие се напълни с руснаци, с руски олигарси, руски хотели, руски квартали, руски магазини, руски заведения, руски мутри, руска мафия. За българите не остана и въздух за дишане. Вън алкашите от Поморие. Властта да си ги взима и да ходи в Сибир, да си върнем града!


дидето написа на 22/03/2015г. 13:45ч.
Каква ви Енева ,тя пък е по- голям боклук и още по гладна и от баничаря


Кварталци написа на 22/03/2015г. 08:31ч.
Енева -кмет.Стига с тоя баничар.


Pomo написа на 21/03/2015г. 17:42ч.
Измислен Кмет измислени награди. Казвайте дата за СТАЧКАТА????????


nelito написа на 21/03/2015г. 15:15ч.
Напълно съм съгласна с вашия коментар.Тези алчни боклуци нямат наяждане ,нямат и срама .Всички крадци в бели пристилки ще ве подкрепим .


ИВАНКА написа на 21/03/2015г. 15:11ч.
Какви са тези измислени призове и иновации при положение ,че хората им искат оставката ,а те са решили да се доказват - по гербаджийски .По - големи некадърници и боклуци от тези в ПОМИЙСКАТА ОБЩИНА НЯМА в ЕВРОПА .С тези призове се доказват колко са прости и алчни.Пишете датата и часа на митинга .
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню