Градът

16 March 2015

Прегледана: 2057 пъти

ОРГАНИЗИРА СЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ В ПОМОРИЕ, В ЛИЦЕТО НА КМЕТА ИВАН АЛЕКСИЕВ И КЛИКАТА ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ! БОРИСОВ, ПРОТЕСТЪТ ОТ ЕДНА ОБЩИНА МОЖЕ ДА СЕ РАЗШИРИ И В ДРУГА, И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЦИОНАЛЕНAууу, кметът на Бойко Борисов в Поморие е изпаднал в нещо като делириум. Срещу него се била водела гьобелсова кампания от 4-5 човека, които били злото на града, целяща очернянето му. А някой бил предлагал една торба пари за главата му, която той преди това не приел. Не главата, ами парите. Ха-ха! Направо да настръхнеш! Ха-ха! Тоя господин или не си пие редовно хапчетата, или е за освидетелстване, или гледа много фантастични и криминални сериали. Още малко ще се изкара по-голям католик от Папата и мъченик от Иисус Христос, по-справедлив от Буда, а до местните избори може да се изцепи, че не яде свинско, заради депесарските гласове. Пълна клоунада!
Първо, сегашният кмет на Поморие по-бял не може да стане. Но по-черен - ДА! И второ, да отговори колко докладни за продажба на общинско недвижимо имущество са входирани до общинския съвет за следващото заседание и каква е общата бройка на имотите. Община Поморие уж не била ДЕКАПИТАЛИЗИРАНА и в добро финансово състояние, а пак се подготвят имоти и терени за "алъш-вериша"! Който няма нужда от пари, не продава, кметче!
Община Поморие не била фирма да акумулира печалби, заобяснил се кметът Иван Алексиев, а събирала данъци и такси. Ами тогава да спре да продава общинско имущество, защото всичко общинско е на гражданите на община Поморие, а не на Иван, Куньо, Милена, Петър и т.н. Защото един ден ще бъде изкарано кой терен от кого е купен, какъв е бил статутът му и защо е бил сменен непосредствено след продажбата, колко пъти е препродаван, на кого и кой е спечелил от цялата работа!

Относно инвестиционните проекти, които в момента се изпълняват, има какво още да се се чуе и каже на поморийци, като например: Защо проектите не се реализираха преди мандата на ГЕРБ в Поморие и кой спомагаше за това като депутат? Кое и кой забавиха реализацията на проектите и защо бе нужно допълнително удължаване на сроковете? Едни и същи фирми ли печелят обществените поръчки в Поморие и кои? Кой и защо е изплащал на фирми общински средства над договорените, в чия полза и защо не са се провеждали обществени поръчки съгласно ЗОП за избор на фирма? Заведена ли е преписка за това в прокуратурата? Кой пробутва софийската лаборатория в поморийската общинска болница? По партийна линия ли? А предварително облажили се има ли? Защо от общинското ръководство се желае изхвърлянето на медико-диагностична лаборатория "Лина", при положение, че за 14 година съвместна работа с МБАЛ-Поморие НЯМА оплаквания нито от лекари, нито от пациенти? Има ли общо софийската лаборатория с Менков/Цветанов?

Протест в Поморие ще има, а на г-н Борисов трябва да му е ясно, че протестът срещу кмет на ГЕРБ на една община, може да се РАЗШИРИ и в друга герберска община, а от там да се превърне и в национален. Струва ли си за един кмет? Все пак Поморие е третият по големина град на Черноморието, с най-много рускоговорящи жители в България, които са съвсем "случайни" фигури! Ами "РУСКОТО РЕСТО"?
Пък и протести точно няколко месеца преди местния вот?! И срещу кмет на ГЕРБ!? Няма ли да се отрази негативно на партията като цяло? А и на президентските избори?

Във Фейсбук е създадено организационното събитие "ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ В ПОМОРИЕ, В ЛИЦЕТО НА КМЕТА ИВАН АЛЕКСИЕВ И КЛИКАТА ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ", което цели да обедини хората в общината около обществения интерес, за общото благо, и да се предприемат реални протестни действия.


На 20.03.2015 г., от 09.30 ч., в заседателната зала на Апелативна прокуратура Бургас – ет.1 на Съдебната палата, ще се проведе брифинг на тема "Работа на органите на досъдебното производство по дела с предмет корупционни престъпления". И ще сме там, за да попитаме: Кой в община-ГЕРБ Поморие ще търка наровете?
Интересно е, от къде кметът на Поморие има информация, че "тези хора ни мачкаха чрез всякакви институции и като видяха, че нямаме никакво извършено престъпление, никаква злоупотреба, започнаха с този изключително грозен и черен пиар". Кой е казал на Иван Алексиев, че няма извършено престъпление, след като компетентните органи не са се произнесли, не са уведомили заинтересованите страни и не са минали всички инстанции?


ЗАД КУЛИСИТЕ няма да спре да задава въпроси и да казва ИСТИНАТА на поморийци за определени мутро-олигархични и тоталитарно-сталинистки кръгове, които са окупирали община Поморие и са я превърнали в свое феодално владение, в което само се краде, плюска, сере (без извинение!) и опиянява с алкохоли до сутринта и до медицинска намеса, докато в същия момент инакомислещите и борещите се за интересите на поморийци, несъгласни с наложения престъпен модел и работещи за неговото изкореняване, са тормозени, гонени, мачкани и съдени!

ZADKULISITE.COM
MaxPouct написа на 23/01/2021г. 00:30ч.
nvzmk.ru


Фирма от водният цикъл написа на 04/04/2015г. 17:00ч.
Кмете плати си фактурите за февруари или и ние излизаме на стачка .


христофлорова написа на 03/04/2015г. 22:10ч.
кога са протестите или са отложи? а може и да се отмени? или няма кой да излезе? не беше ли 31.03 деня х или греша? май само говорите?


1212 написа на 01/04/2015г. 08:39ч.
В община Аксаково е по-лошо.Изпродадоха всичко.Сега слагат ръка и на общинските ниви.Чрез манипулирани търгове ще раздадат/ ще присвоят/ земята на безценица за 50 години.Повръщани се от аксаковските гербери.Ще платят на циганите и пак ще вземат властта


Кво става написа на 30/03/2015г. 14:42ч.
Кога е СТАЧКАТА?????


виолета написа на 30/03/2015г. 13:46ч.
Аз съм доволна от управлението на кмета. Много неща е направил досега за града и има потенциал да постигне още повече!


Петър написа на 21/03/2015г. 07:39ч.
Има лесно Ради Чухлев, променя се закона и се гласува задължително, както го искаш. Задължително ще отида и ще си нарисувам карикатура на любимия ти диктатор как те милва по послешната главица!


Ради Чухлев написа на 20/03/2015г. 14:13ч.
Легитимна ли е властта на Бойко Борисов или защо „демокрацията”стана мръсна дума Всички знаем, че „демокрация” от гръцки означава „народовластие”. Дали, обаче, властта в България е на „демоса”?! През 1990-та повече от 90% от народа гласува, защото ВЯРВАШЕ на политиците. На последните избори 61% от народа НЕ гласува, защото НЕ ВЯРВА на никой от политиците! От тези 39% гласували , 24% от тях не искат Бойко Борисов, иначе биха гласували за него, а не за политиците, които ги измамиха и продадоха на Борисов! С едва 15%, които са гласували за него, болшинството от тях купени, Бойко Борисов днес управлява! Той продава интересите на България шантажиран от САЩ! Дори нещо по-лошо, днес той принася България като курбан за имперските интереси на Запада! Ето защо в България НЯМА демокрация и ние ще направим всичко възможно да променим тази действителност! На следващите избори ви гарантирам, че повече от 90% НЯМА да гласуват! И не само това! Ще направим такъв бойкот, какъвто направи преди 65 години Махатма Ганди в Индия – целия народ масово ще седне на тротоарите!


.любопитен написа на 17/03/2015г. 08:58ч.
Хайде публикувайте писмото на гл.лекар на поморийската болница, което предизвика извънредна сесия на общинския в Поморие. Да видим за какво иде реч.


. написа на 16/03/2015г. 23:29ч.
Той е единственият,който прави нещо за този град. Това е истината и хората в Поморие са много злобни и неблагодарни


Запознат написа на 16/03/2015г. 21:41ч.
Сесията ни на 13 . 03 показа ясно , че изберем ли голямо количество умствени лилипути от една партия ,инакомислието и диалога стават невъзможни.Това отваря възможност за яки кражби и налагане на маниакални решения с лекота от страна на Кмета и Председателя .Макар че е ниско образовано и безлично ,лесноманипулируемо ,мнозинството си е мнозинство .Безхаберието му като като кална река залива всичко позитивно родило се в Поморие .ИДВА ЕСЕН - МИСЛЕТЕ .


Vasil написа на 16/03/2015г. 18:51ч.
Kmeta da kaje koi dava torbi s pari. Uli si Pravi piar 4e e mnogo 4esten


Пом написа на 16/03/2015г. 18:31ч.
Кажете кой ден и в колко часът ще е протест.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню