Градът

16 May 2014

Прегледана: 721 пъти

РПГ: Всеки втори в Благоевград е жертва на ГЕРБаджийска репресияЛекарите от Благоевградската болница станаха жертва на ГЕРБаджийска поръчка, изпълнена от прокурор Георгиев

Вчера „Движение за справедливост –РПГ“ откри следващия от мрежата си местни клубове в Благоевград. На срещата присъства председателят Николай Цонев. Пред събралите се граждани той представи отговорника за града и района Ангел Цветков.

„Настояхме „Движение за справедливост – РПГ“ да създаде клуб в Благоевград, тъй като тук всеки втори е станал жертва на ГЕРБаджийска репресия – рекетиране, търговия с влияние, политически натиск, корупция. Управлението на общината е поверено на Атанас Камбитов един от „парашутистите“ на Цветанов и, съответно, в града всичко се разпределя „по партийна линия“, заяви новоизбраният представител на движението.

Страшно е да попаднеш в ГЕРБаджийската въртележка, в която си неудобен… съдии, прокурори – просто няма излизане. Няма доказване на невинност, а времето е спряло в такава ситуация. Няма семейство, няма кариера, няма образование – просто спирате да живеете“, сподели сред присъстващите Иван Николаев – жертва на показна акция, поръчана от Цветанов.

Най-лошото нещо, което може да се случи на нашата страна, е ГЕРБ. Без вина виновен, по няколко месеца в арестите – дано никога не разбирате какво е това. Трудно е, но ще се борим!“, завърши той.

„Преди два дни във Велико Търново се срещнахме с д-р Милатович и днес, в Европейския ден на протеста, искаме да изкажем подкрепата си към всички доктори и лица от медицинската помощ, които пострадаха при политическата вихрушка на ГЕРБ. Тук включвам и случаят със задържаните лекари в благоевградската болница. Те бяха поставени в машината за смачкване от прокурор Георгиев, който изпълни поръчка на ГЕРБаджийското партийно ръководство. Двамата лекари бяха публично унизени – ние знаем какво са преживели. И както при всички останали случаи, след като бяха оневинени, никой не им се извини!“, заяви председателят на РПГ Николай Цонев.Като се протестираше срещу него и му искаха оставката, болшинството поморийци се криеха написа на 16/05/2014г. 18:51ч.
Защото в Поморие няма гражданско общество, което да се изправи и да каже какво мисли в очите на човека. Само с писане на коментари не става, нужни са действия. Поканете РПГ в Поморие, кажете какви са ви проблемите, поискайте му оставката. Много са малко поморийците, които се изправиха срещу него и престъпното му управление. Недоволните и засегнатите са много, но си мълчат и чакат някой друг да им свърши работата. Така не става! За повече информация и връзка с Движение за справедливост – РПГ Email: info@spravedlivostrpg.com Телефон: +359 878 247 626 За контакти с членовете на Управителния съвет, пишете на следните електронни адреси: Николай Цонев n.tsonev@spravedlivostrpg.com Пламен Стоянов p.stoyanov@spravedlivostrpg.com Тончо Михайлов t.mihaylov@spravedlivostrpg.com Николай Велков n.velkov@spravedlivostrpg.com Мария Кузманова m.kuzmanova@spravedlivostrpg.com Николай Тонев n.tonev@spravedlivostrpg.com Венцислав Ванков v.vankov@spravedlivostrpg.com


grajdanin написа на 16/05/2014г. 18:04ч.
В Благоевград всеки 2 а в Поморие всеки 1.Феодала създава нови предприятия и то кой назначава само от квартала защото Златанов го би само в квартала .Жалко баница без сирене и пиколото на ветровете.Колко унижени и разплакани граждани!!!!! Ти да не си без сърце!!!!!Има един който гледа!!!!!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню