Детонатор

26 February 2015

Прегледана: 945 пъти

След посещението на Кери, при което на Борисов в прав текст му се каза да пресече БОСТАНА, сега пристига шефът на ФБР. „Руското ресто“ накара Борисов и бостанската компания да изпаднат в истерияСЛЕД „РУСКОТО РЕСТО“ ЯНКИТЕ ИДВАТ С „USA BANG BANG“ ЗА БОКО И БОСТАНА
След „руското ресто“, което пари под задника на управляващите в лицето на Бойко Методиев Борисов -2 и присъдружната му „пеевска“ компания, както писа АФЕРА, другата седмица у нас пристига шефът на ФБР.
В България идва директорът на Федералното бюро за разследване Джеймс Коми. Г-н Коми ще се срещне в София с главния прокурор Сотир Цацаров, ти, да видиш!

След посещението на Кери, при което на Борисов в прав текст му се каза да пресече БОСТАНА, сега пристига шефът на ФБР. „Руското ресто“ накара Борисов и бостанската компания да изпаднат в истерия. Сега ред е на „USA bang bang“. Да видим сега как „независимият“ Сотир Цацаров ще обяснява как ще прави „румънско спец.звено“, съгласувайки го с премиера /?!?!?!/ на България.
Впрочем, никак не е без значение, че Джеймс Коми през 2004 г. се прочу след като отказа искането на администрацията на Джордж Буш младши /2001-2009/ да възобнови програмата за следене на телефоните и електронните пощи на гражданите без санкция на съда. На следващата година той напусна своя пост като заместник на главния прокурор и започва частна юридическа практика. Сега идва с „послание“.
АФЕРА вече предупреди, че „документалната следа“, която продължава да търси Сотир Цацаров като един Еркюл Поаро, може да го изпревари с трупове.

Afera.bg
наблюдател написа на 27/02/2015г. 18:26ч.
Борисов пак ще си свали гащите и ще се наведе, но ще свали и нашите.Е, ние сме си все наведени и със свалени гащи.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню